СЛУЧВА СЕ В МОМЕНТА, СОФИЯ ПОДИВЯ ОТ СИРЕНИ! ПСИХОПАТ СТРЕЛЯ НАРЕД!

loading...

Психично болният мъж, който в началото на тази година държа на нокти цяла "Горна баня", вилнее отново. За това съобщиха жители на квартала.

Мъжът отново се е барикадирал в дома си и стреля с въздушна пушка по преминаващите наоколо хора. Успял е да уцели баща си, все още не се знае какви са нараняванията му, пише Блиц. На място има полиция и пожарна. 
 
Драмата се разиграва на ул. "Борислав Огойски". 

От СДВР потвърдиха за екшъна. "Има подобен сигнал, в момента са предприети действия по проверката му, изясняват се обстоятелствата", съобщиха оттам.

рез януари т. г. 35-годишният мъж вилня отново. Тогава той се бе барикадирал над 11 часа в дома си и стреля със сачми от прозореца си. След инцидента стана ясно, че имал психични отклонения от пет години. Той тежал 100 кила и е висок 185 см. 35-годишният мъж взема и лекарства. Напоследък се изживявал като революционер и опълченец, имал и меч в къщата си.
 
Брат му се е самоубил с пистолет преди няколко години. Шизофреник е, досега не е имал такива изостряния на болестта, разказал тогава баща му на полицаите.
 
По време на екшъна униформен бе уцелен със сачма по носа от стрелеца от Горна Баня.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби