МНОГО Е ВАЖНО! ДНЕС ТОЧНО В 13:13 Ч ЗАПОЧВА ПЕРИОДЪТ, В КОЙТО ТРЯБВА ДА СЕ ЗАХВАНЕТЕ С НЕЩО МНОГО ПРИЯТНО!

Днес Луната е в знак Телец – пазете гърлото от студени напитки, врата от стоене на течение, правете упражнения за шията, отложете визитата при зъболекар. Благоприятен период за развитие на по-рано започнали дела.

9-ти лунен ден до 13:13ч. Това е напрегната взаимовръзка, която се характеризира с рязка и активна енергия, която търси изход да излезе и в дадения случай се възприема негативно. В 9-ти лунен ден често се заблуждаваме, появяват се въпроси от подсъзнанието като тревожни сънища, необясними дневни страхове, фобии. Важно е да контролираме емоциите и при неуравновесеност да анализираме, кое е довело до това, но причините трябва да търсим вътре в нас.

Ако вътрешното състояние се наруши, желателно е да прекараме малко време в резонансна обстановка: след пребиваването сред много хора, да останем в тясно общуване или уединение. На равнището на тялото денят е свързан с гърдите. Не е добър признак, ако ви болят гърдите, ребрата. Междуребрената невралгия е знак за емоционална неуравновесеност.

10-ти лунен ден започва от 13:13ч и продължава до 13:53ч на следващия ден. Денят е благоприятен за развитие на партньорските отношения, укрепване на връзките и контакти. Семейство, създадено в това време има всички шансове да се превърне в могъщ род с предаване от поколение в поколение на традиции и реликви. Също така е много подходящ ден за сключване на брак на двойка, която иска много деца.

Полезни и ефективни са особено сега водните процедури, къпането. Ако в този ден все пак чувствате упадък на силите и лошо настроение, ще трябва кардинално да промените своя начин на живот към по-здравословен и въобще да се заемете със здравето си, пише Пик.

Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене. Всички дела вървят добре. Дори да има неблагоприятни събития, те ща са краткотрайни и няма да нанесат осезаема вреда.

Това е най-подходящото време за зачеване на дете. Поради тази причина, сексът трябва да бъде празничен и ако е възможно – богат на оргазми. Според най-новите научни данни, детето заченато по време на секс без оргазъм, често боледува и има по-малко късмет в живота и обратно, детето което е заченато по време на оргазмен секс, има добро здраве, по-високи умствени способности и устойчив характер.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби