Вижте уникалния седмичен хороскоп на Алена за 7-13 януари! Най-довлетворени ще бъдат предствителите на зодия..

Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“.

Овен
Не се ядосвайте, ако не сте достатъчно ефективни – астрологичните влияния ви подтикват да забавите темпото и да обръщате внимание на важните неща. Интересното е обаче, че ще останете напълно удовлетворение, ако решите да действате в полза на другите – да подадете ръка на приятел или близък или да помогнете в някаква кауза.

Телец
Ще бъдете в добро настроение, тъй като желанията ви ще бъдат изпълнявани, независимо дали става дума за подаръци, финансови бонуси или за нещо нематериално, например – постигането на хармония с любимите хора. На каквото и да сте се надявали, има голяма вероятност да го получите.

Близнаци
Вниманието ви ще бъде заето с неизяснени взаимоотношения или с въпроси, свързани с нещо недовършено. Във ваша полза е да не подхождате лекомислено. Може отговорностите да ви дойдат малко в повече, да трябва да полагате големи усилия или да проявите търпение, а също така и да направите нещо, което не ви е особено приятно.

Рак
Възможно е да се разбирате по-трудно с околните – особено с хора, с които сте свързани емоционално. Има вероятност да се почувствате изолирани, разочаровани или обидени. Дори да е така обаче, препоръката към вас е да не обвинявате другите и да не изпадате в самосъжаление, а да помислите дали и вие не носите отговорност за това положение на нещата.

Лъв
Даденият период ще бъде много благоприятен за срещи, общуване и събирания – както с близки и приятели, така и в по-широк кръг. Прекарвайте повече време сред хора- това ще ви се отрази добре. Не се налагайте на околните – така всичко ще върви по-леко и без излишни конфликти.

Дева
Ще си спестите доста трудности и изнервящи ситуации, ако се опитате по-малко да критикувате и повече да приемате – както обстоятелствата, така и хората около вас, а също и собствените си действия. Ако имате строги критерии и твърде високи очаквания към любимия човек, към децата си или към колегите си, нищо чудно да се разочаровате или най-малкото да се изнервите.

Везни

Подгответе се за изненади и неочаквани обрати. Възможно е нещо изведнъж да се обърка или друго, което е объркано – само да се нареди, и да намерите търсеното решение. Не е изключено дори да получите примамливо предложение, което ще имате възможност да обмислите. Оставете се в ръцете на съдбата.

Скорпион
Ще проявявате склонност да се отдавате на размишления и анализи, като причината за това вероятно ще бъде някакъв проблем в личния жили в служебния ви живот. Може да задълбаете в него така, както не сте правили досега, да си дадете сметка как се е стигнало дотук и дори да откриете някои свои грешки.

Стрелец
През идните седем дни интуицията ви ще бъде много изострена – при вас тя по началото е силна, но точно сега бихте могли да разчитате на нея особено много, за да взимате правилни решения и дори да предвиждате бъдещи събития. Така че ако имате някакво усещане за човек или събитие, доверете му се като вярна интуиция.

Козирог
Думичката „отговорност“ ще бъде ключова при всички, но за разлика от други хора, които ще трямва да поемат задълженията си, при вас препоръката е по-скоро да не се претоварвате прекалено и да оставите някои задачи и ангажименти. Вие сте сериозни хора, които държат да свършат всичко, както трябва и в срок.

Водолей
Идните седем дни ще бъдат много интересни за вас, защото ще се създаде отлична възможност да погледнете по различен начин на някои ситуации, а този нов подход пък е чудесна предпоставка за промяна на самите обстоятелства. За да се случи това, първо ще трябва да приемете реалността. Ако пред вас се изпречи препятствие, не си заравяйте главата в пясъка.

Риби
За вас ще бъде валидна препоръката да бъдете по-умерени в харченето и да обмисляте внимателно по-големите покупки. Не го ли направите, има риск сами да си създадете финансови трудности. Бъдете внимателни най-вече в понеделник и вторник, когато ще проявявате най-голяма склонност да действате прибързано и ще искате да притежавате първото нещо, което ви хареса.

 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби