СТРАШЕН СКАНДАЛ ТРЕСЕ БЪЛГАРИЯ! СТРЕЛБА ПО РУМЕН РАДЕВ - СНИМКА

Скандалът е огромен!

Божидар Лукарски стрелял по плакат на Румен Радев по време на лов!?

На 28-ми декември 2016-та година в българското медийно пространство излезе информаци, че министър Лукарски е стрлеял по лика на Румен Радев със собственото си законно притежавано оръжие, научи bradva.bg. 

Гаврата е станала в деня за размисъл преди балотажа на президентските избори, като министърът в оставка е стрелял по плакат на новоизбрания държавен глава на България.

Първоначално информацията за подигравката излиза във в."Галерия", което предизвика вълна от недоволство както сред многобройните български граждани, гласували за генерал Радев, така и сред силно възмутени народни представители. Депутатът Кирил Добрев задава остър въпрос към земеделкия министър Танева относно случая. Ето питането на добрев, публикувано в изданието:

Всички полмним плача на демократичните нежни души от РБ, когато в популярното шоу скъсаха снимка с лика на Плевнелиев. Та се замислих какви ли ще кажат, ако се потвърди, че техният Лукарски е стрелял по плакат на Румен Радев. Затова зададох въпрос към земеделския министър Танева: Уважаема госпожо Танева, в брой 52(376) на вестник "Галерия" от 28 декември 2016г. на първа страница на е публикуван материал със заглавие "Лукарски стреля по Румен Радев". В материала се обяснява, че министърът на икономиката (в оставка) Божидар Лукарски по време на лов си е позволил да стреля по плакат на президента на Република България Румен Радев.

Предвид гореизложеното, моля да ми отговорите писмено на следния въпрос: Бил ли е министър Лукарски на лов на 12 ноември 2016г., в коя местност и има ли регистрирани отстреляни диви животни на този ден?"  

Към момента няма публична информация за това дали е получен отговор относно  скандала. Bradva.bg ще продължава да следи случая и ще информира своите читатели своевременно.

Какво трябва да предприеме държавата ако такива дейстия се потврърдят, особено ако са извършени от предствители на властта? Оставете вашето мнение в коментар

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби