НОВАТА ГОДИНА ДОЙДЕ СЪС СТРАШНИ ВЕСТИ ЗА ЦЕНКО ЧОКОВ! БЛЪСКА ГЛАВАТА В РЕШЕТКИТЕ, НЕ МОЖЕ ДА ПОВЯРВА, ЧЕ Е

Облаците над главата на Ценко Чоков със сгъстяват. Скандалният кмет на село Галиче е в ареста вече 8 месеца. За разлика от него синът му Мартин и няколко души от бандата вече са по домовете си.

Причината за милостта на магистратите е, че те са уличил Чокови в престъпленията, за които ги обвинява прокуратурата – рекет, побоища и изнудвания!

По-младите членове на бандата се пречупили от лошите условия в ареста и се поблазнили от обещанията за по-леки наказания.

Очаквало се да пропеят още негови приближени. 
Първият, който се отрече от Чоков е лидерът на ДПС в Бяла Слатина Касъм Касъмов. Той беше арестуван по време на акция на ГДБОП през май, но го освободиха след три дни. Зад решетките останаха само Ценко Чоков, синът му мартин и 4-ма негови приятели.

Докато лежи в ареста Ценко Чоков губи позиции в Галиче и региона, твърдят местните. Поддръжниците на феодала вече не са толкова много и не правят подписки за свободата му.

В същото време финансовото състояние на семейството на Чоков се влошава с всеки изминал ден, пише "Галерия".

Секнали парите от изнудвания и рекет, а разходите се повишили. Работниците на земеделските земи завладени от Чоков не получавали редовно заплатите си. В Галиче вече са наясно, че Чоков ще остане за решетките по-дълго отколкото са се надявали през лятото.
 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби