БЪЛГАРИЯ КИПНА ОТ ЯРОСТ! ЦЯЛАТА ИЗПОВЕД НА ИЗРИТАНАТА В ГЛАВАТА КАМЕРИЕРКА ВБЕСИ ВСИЧКО ЖИВО!

loading...

Изританата от неадекватен шведски турист камериерка разказа с подробности за случката, която вдигна цяла България на нокти. "Помня , че бях във фоайето. Вършех си работата.

Видях новопристигналия. Беше с куфар още не се беше настанил. Започна да ми говори нещо тихо и само една дума помня. Попита ме "Какво?". Беше страшен - дрогиран и пиян. Когато видях видеозаписа изпаднах в шок.

От тогава не мога да спя. Взимам таблетки за сън. С течение на времето се възстановявам. Минала съм през много неща - не съм се изолирала и това ще го превъзмогна", това сподели Диана пред камерата на Нова телевизия. Тя разказа, че Има две деца, но е останала сама - мъжът й е починал.

"Отгледах децата. По-голямата е с медицинско образование. По-малката е студентка", разказва камериерката. "Това да бъда камериарка беше като психотерапия за мен. Исках тази работа. Завършила съм икономически институт.

Много повече съм от шведа във всяко едно отношение, но чужденците просто се държат с нас като с втора ръка хора.", категорична е тя. "Държавата ни е много съсипана. Лошото комунистическо наследство не може да се превъзмогне толкова лесно", завършва Диана.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби