ПОТУЛВА СЕ СЪС СМЪРТ: ОТКРИХА ПРИЗРАЧЕН КОРАБ В ОТКРИТО МОРЕ! ТОВА, КОЕТО ВИДЯХА НА БОРДА ЩЕ ТИ СПРЕ СЪРЦЕТО!

BRADVA.BG представя на читателите си изключително зловещ потулен случай, който се смята за една от големите мистерии на световната морска история.

През юни 1947 се получава зловещ морзов сигнал от протока Малака. Изпратен е от холандския  търговски кораб „Оранг Медан“.

Сигналът гласи:

„Целият екипаж е мъртъв. Лежат на мостика. Най-вероятно всички от екипажа са мъртви.“ /следват несвързани букви/ последните разпознаваеми думи са: „Аз умирам“.

Най-близкият кораб е бил американския „Silver star”. Те открили „Оранг Медан“ и няколко членна група се качила на борда.

Според разказ на очевидци открили много трупове с отворени очи и отворени усти, сякаш смъртта ги е замразила на място.

Американският екипаж е получил заповеди да изтегли холандския кораб, за да бъде проведено разследване. В момента, в който американският плавателен съд започнал да го тегли, холандският кораб се взривил, като причинил пожар и на борда на „Silver star”, спасили се по чудо.

От „Оранг Медан“ не останала и следа.

Според редица експерти, холандският кораб е превозвал токсичен газ за военните, който е изтекъл и е убил екипажа. Има и конспиративни теории за паранормална намеса в смъртта на екипажа!

ЕТО И ВИДЕО :

/BRADVA.BG

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби