БОМБА! ГРЪМНАХА ШОКИРАЩИ РАЗКРИТИЯ ЗА ТЪМНОТО МИНАЛО НА МИТЬО ПИЩОВА! ЗА ВСЕОБЩ ШОК ТОЙ Е БИЛ

Митьо Пищова се занимавал със сводничество, фактите разкрива Марио Ангелов от първо лице

Митьо Пищова, търновския завзек, който искаше да става кмет, че и президент бил истински сводник. За него говори Марио Ангелов, който се занимава от години с организиране на различни събития и се изявява като водещ.

Г-н Ангелов се съгласява да разкрие разни пикантни неща, които се случват в шоубизнеса. Такъв е случая с Митьо Пищова.

Двамата се срещат преди 17-18 години. Пищова поканил Марио да организира в бара му програма  с травестити – Тамара Найт. Според шоуменът самото заведение се намирало в една стара къща в Търново. И наистина в долната част имало бар.

Само, че стаичките от горе били замаскиран публичен дом. Помещението било  разделено с шперплат на отделни кабинки. Където с*кс труженичките водели своите клиенти.

Голям резил се получил когато участниците в шоуто се натъкнали на дупки в шперплата. Те били пробити, за да може Митьо Пищова да наблюдава своите робини какви ги вършат с клиентите. Всичко това Марио Ангелов видял защото собственикът на бара им предоставил две от кабинките за гримьорни, предават от електронното издание blitz.bg.

По време на шоуто, което се видяло  твърде скучно на Пищова той грабнал микрофона и започнал да крещи момчетата да си хвърлят дрехите и да се разголят на сцената. Думите му били толкова пошли и вулгарни, че участниците се уплашили. Спектакълът им бил вариететен и нямало нищо с*ксуално в него. Набързо приключили с програмата си и избягали в хотела. Който били наели да нощуват, разказва пикантната история Марио Ангелов.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби