НЯМА ДА ПОВЯРВАТЕ С КОГО СЕ ХВАНА ОБИЧАНАТА ПЕВИЦА ДЕСИ ДОБРЕВА! ХВЪРЛИ ВСИЧКИ В СМУТ, НОВОТО Й ГАДЖЕ Е

Деси Добрева доказа, че не е от жените, които се продават за пари!

Готина си е Деси Добрева и това е. И тук нямаме предвид гласовите й данни, които доказано са невероятни. Става дума за бившата певица на Слави Трифонов като жена и човек, която показа, че може да е всичко друго, но не и кифла.

Близки до Деси Добрева хвърлиха бомбата с новината, че най-после в живота й има нов мъж. Припомняме, че тя живя сама с дъщеря си Алина години наред след развода си. Но ето, че съдбата отново я срещна с любовта.

Ако щете вярвайте, но човекът, който е спечелил сърцето на изпълнителката, е… беден. Да Деси Добрева е в прегръдките на мъж, който не може да я води на Ривиерата, нито на пазар в Милано. За сметка на това обаче бил страшно умен, забавен и отговорен.

Двамата се срещнали на нейно участие преди месеци. Тогава Добрева пяла на сватба в морски град, а въпросният бил сред поканените гости. Запознали се и от дума на дума си дали сметка, че си пасват много като характери. А тръпката дошла по-късно.

„Приятелят на Деси също е от столицата. Бил е на морето само за сватбата на приятелите си, а ето, че там е трябвало да срещне Десито, пише разкрития.ком. Никой не знае какво ще му поднесе животът и в кой точно момент ще откриеш щастието си някъде“, коментират близки до двойката.

Деси Добрева не отдавала никакво значение, че любимият й работи в най-обикновена фирма за дограми и не вади кой знае какви пари. Тя самата заработвала достатъчно, за да се оправят с общите си пари и да живеят нормално.

Най-важното е, че приятелят и дъщеря й направо се влюбили един в друг и се разбирали повече от перфектно. Все едно са родни баща и дъщеря.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби