ВСИЧКИ ИМ СЕ ЧУДЕХА НА ВРЪЗКАТА, НО СЕГА ШОК! ВИЖТЕ КАКВО ИЗВЪРШИ КОНСТАНТИН ТРЕНДАФИЛОВ С ДАРА!

Дара е в шок от забежките на любимия си Трендафилов!

Връзката на Дарина Йотова – Дара и Константин Трендафилов озадачи всички още от самото начало. Мнозина се чудеха какво общо може да има между един писател, доста по-голям на възраст като Трендафилов и 18-годишната Дара. Която сигурно и пет книги не е прочела в живота си.

Припомняме, че двамата се загаджиха веднага след участието си в „Черешката на тортата“, където се и запознаха. А слуховете носеха, че любовта им е по-скоро пиар, с който и двамата да привлекат нови фенове от контингента на другия.

Едва ли е било така обаче, предвид гнева на фурията Дара наскоро, след като спипала гаджето си в изневяра. Оказа се, че Коцето е постъпил като истинско „коце“ и е забил 20-годишна брюнетка на морето. Докато Дара е вършеела по участия и хабер си няма какви ги върши половинката й.

„Дара разбра като видя смс-и от онази в телефона на Константин. Бил в банята и се къпел, когато телефонът му започнал да издава звуци на съобщения. Три или четири едно след друго. Дарина погледнала и видяла какви му ги пише онази. Колко хубаво прекарала с него и кога щели да повторят“, разкриват близки до Йотова източници.

Те оставят на въображението на всеки един да си представи какво точно е последвало след като Трендафилов излязъл от банята. Като познаваме огнения темперамент на Дара обаче, нас лично ни е страх да визуализираме развитието на случката.

Писателят твърдо отричал да има нещо общо с това момиче и настоявал, че е негова луда фенка. Но кой ще повярва на това съшито с бели конци обяснение?! Не и Дара. Която не е скъсала с Коцето само, защото се зарекла да превърне живота му в ад.

Тепърва ще видим какво ще му сервира и как ще го накара да си плати за няколко часа кеф с чуждо.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби