ГРЪМНА СЕГА: ИЗВЪРШИХА ЗВЕРСТВО С МАЙКАТА НА ЕДИН ОТ НАЙ-ИЗВЕСТНИТЕ БЪЛГАРИ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ!

Възрастната дама, която преди няколко дни бе нападната и ограбена посред бял ден в центъра на София, е майка на продуцента на "ВИП Брадър" Нико Тупарев, пише Пик.

Охранителна камера засне как мъж издебва жената в гръб и къса синджир от врата й, се вижда в кадри от фейсбук. После агресивно я бута на тротоарните плочки, като при падането тя се удря лошо в областта на кръста в стената на сграда на ул. "Струмица" - къса и тиха уличка. Тя свързва "Неофит Рилски" и "Хан Крум", но е на метри от оживения бул. "Раковски". 

Преди да бъде ограбена Бина Тупарева, която живее в района, се е връщала към дома си след покупки с храна. 

Самоличността на нападателя вече бе разкрита от органите на реда. Това е 44-годишният Цветан Валентинов Петров от ромски произход, който вече е в ареста. Серийният крадец има богато крими досие с близо 50 регистрации за обири с побой над възрастни хора. От полицията съобщиха, че повечето от тях са извършени именно в тихи и райони, също като нападението над майката на Нико Тупарева. 

Бина Тупарева от години е пенсионерка. Работила е като инженер в "Майчин дом". Навремето е била в най-близкото обкръщение на Мария - покойната съпруга на Стефан Данаилов. Бина е наследила голямо богатство и имоти от втория си съпруг, майката на който била богаташка от Австралия. Един от имотите е апартаментът, в който Тупарева живее в момента. В обзаведеното със старинни мебели жилище са снимани няколко игрални филма. 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби