ИЗВЕРГИТЕ ТРЕПЕРЯТ! ПУТИН ИЗРИГНА: ЕТО КОЙ УБИ ПРИНЦЕСА ДАЯНА! ВЕЧЕ Е ДОКАЗАНО! ЛИЧНО СЪР ЕЛТЪН ДЖОН Е

Толкова години след гибелта на обичаната от цял свят принцеса Даяна, истината за нейната смърт ще бъде разкрита от може би най-могъщия мъж на планетата.

BRADVA.BG първа информира своите читатели - Ето как Владимир Путин накара кралското семейство да треперят!

Високопоставен информатор от Кремъл е предоставил информация на алтернативни медии за безкрайно интересен обяд в присъствието на Путин и върхушката на руското правителство.

Още преди да донесат предястията, Владимир Путин е съобщил пред своите високопоставени гости, че след дълъг телефонен разговор със Сър Елтън Джон, суперзвездата му е предоставил неоспорими доказателства за това, че кралското семейство е организирало убийството на принцеса Даяна.

Руският президент обявил, че може да докаже пред целия свят, че Елизабет II, кралицата майка, принц Филип и принц Чарлз са взели решението и са възложили поръчката за убийството на непокорната Даяна на агент на MI6 в Париж.

Тя е щяла да разкрие нещо много страшно за световната сцена. Не можеха да й позволят и я елиминираха!“, казал гневният Путин на своите гости, пише disclose.tv.

Винаги съм знаел истината, но най-накрая имам твърди доказателства, и съм готов да ги покажа на света“  

Путин не пропуснал да захапе и кралицата:

Това не ви е просто някаква сбръчкана старица, тя е олицетворение на злото!“, отсякъл президентът.

Руският лидер е известен с негативното си отношение лично към кралица Елизабет. В началото на годината, той отказа да се ръкува с нея на официален прием. После каза на свои приближени: „Тя не е човешко същество

Но днес руският президент е на път да нанесе съкрушителният удар върху убийците на тази светла личност. Те се чувстват всемогъщи и безнаказани, а лейди Даяна беше лъч на добротата в техния пропит със зло свят. Нейният постоянният и бунт срещу световния ред на Уиндзорите не можел да продължава, и за това сплотеното семейство взело решението за нейната „трагична смърт“.

BRADVA.BG ще продължава да следи разразяващия се скандал и първа да информира българските читатели!

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби