НИКОЙ НЕ ЗНАЕ! ЛЪСНА ИСТИНАТА ЗА ДЪЩЕРЯТА НА ВАНЯ ЩЕРЕВА 20-ГОДИШНАТА МИЛА! ВИКТОР КАЛЕВ Е

loading...

Писателката и новоизпечена риалити звезда Ваня Щерева крие доста интересна семейна драма с ексцентричната си дъщеря Мила Роберт.

20-годишното момиче, което вече проби на музикалната сцена, изживяло нещастно увлечение към нежния актьор Виктор Калев като тийнейджърка. Девойчето цяла година въздишало по двойно по-възрастния от него театрал, който така и не му обърнал грам внимание.

"Виктор беше първата любов на Мила. Вместо да си пада по момчета на своята възраст, малката беше луднала по него и го преследваше навсякъде. Ходеха заедно на кино, на разходки, а той, горкият, така и не разбра, че девойката не го приема само за семеен приятел", разказва дружка на Ваня Щерева, пише Пик.

Писателката и талантът от Златоград са близки вече повече от две десетилетия, а малката Мила е израснала на коленете на актьора. Когато била в десети клас обаче, обърканата пубертетка решила, че Виктор е мъжът на живота й. Обаждала му се по всяко време на денонощието, споделяла му интимни подробности за живота си, които не знаели дори нейните родители.

Калев бил много нежен и отзивчив, но абсолютно неподатлив на чара на девойката. В крайна сметка Мила сама "преболедувала" тийнейджърското влюбване, пише седмичник.

Мила е дъщеря на Ваня Щерева и баскетболиста на ЦСКА от близкото минало Роберт Гергов. 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби