БЛИЗКИТЕ СА В ПАНИКА, НЕ МОГАТ ДА ГО ПОЗНАЯТ! НЕЩО КОШМАРНО СЕ СЛУЧВА С МИНИСТЪР КРАЛЕВ СЛЕД РАЗДЯЛАТА С ВИКТОРИЯ

loading...

Красен Кралев не прилича на себе си след раздялата с Виктория Петрова

Спортният министър Красен Кралев определено не изневерява на стила си и си похапва всичко. Особено след раздялата с Виктория Петрова, която държи на здравословното хранене.

Докато бяха заедно, тв водещата се опитваше да промени хранителните навици на министъра. И донякъде успя. Но откакто не са заедно, той се е променил до неузнаваемост.

Красен Кралев качва ударно килограми. За разлика от останалите си колеги, той не ползва привилегиите на властта и вместо с автомобил на НСО и шофьор, предпочита да се придвижва, карайки личния си автомобил.

Министърът е почитател на спортните коли и високите скорости. Вероятно поради тази причина отказва да смени любимото си старо БМВ, което вече очевидно не му е по размер.

Преди няколко дни бившият на Виктория Петрова е бил засечен пред известно заведение във Варна.

Спортният министър паркирал личния си автомобил на метри пред входа. Но слизането от ниската и тясна кола се оказало истинско предизвикателство за него. Допълнително затруднение за пълния министър създал и паркираният в близост автомобил.

След близо двеминутно суетене и гримаси по лицето, спортния министър в крайна сметка успял да се измъкне от спортния автомобил, пише „Уикенд“.

Според запознати, Красен Кралев е съсипан след раздялата с Виктория Петрова. Очарователната новинарка решила да сложи край на връзката си с него преди няколко месеца. Красавицата преценели, че ще се чувства по-добре, ако живее сама.

Тя събрала багажа си и се изнесла от палата на министъра. Първоначално новинарката заявила на любимия си, че имат нужда да се разделят за малко. Но след това промени мнението си и решила окончателно да приключи връзката си с министъра.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби