СЛУЧИ СЕ ПРЕДИ МАЛКО! В КЪЩАТА НА ВИП БРАДЪР ИЗРИГНА ТОТАЛНА ВОЙНА! В ОСНОВАТА Е САМАТА

loading...

Като част от новата мисия във "ВИП Брадър", изпълнителният директор и водеща на предаването на "Съквартирантски войни", Мегз, подреди звездите в 4 категории - трябваше да определи кой е най-глупав, най-умен, най-богат, най-успял и т.н.

В процеса на играта Тото, Сашка, Ваня Щерева и Цуни пък трябваше да познаят коя от звездите в коя категория е попаднала.

Съквартирантите обаче допуснаха 11 грешки, като максималният брой допустими грешки бе 7. Мисията бе пълен провал и звездите изгубиха 30 процента от бюджета си. 

Подредбите на Мегз обаче отключиха жесток скандал. Определена от най-бедна и най-глупата от Каканашева, Джулиана Гани се превърна в ходеща бомба. Плеймейтката не се смята за бедна, тъй като има шест апартамента, наследство от баща й, и три висшита. Мнението на Меги затвърди и Ваня Щерева, която ползвала вещите и гримовете на Джулиана, пише Пик.

Ритуално Джулиана сряза подарък от Ваня - червена дреха. "Това правя с твоите кирливи подаръци! Да не съм те видяла да ми ползваш гримовете!", заплаши силиконката.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби