КАК НЕ ГИ Е СРАМ! ГАЛА ОПУЛИ ВСИЧКО ЖИВО С БОМБАТА ОТ ПРЕДИ МАЛКО! БЕЗ СВЯН ПРИЗНА, ЧЕ ОБИЧА ДА

loading...

Гала и Стефан тази сутрин водеха "На кафе" от семейното ложе. Двамата са принудени да са си вкъщи, защото щерката на блондинката претърпя тежка операция и в момента се нуждае от постоянни грижи. Двамата влюбени лъснаха в ефир от леглото.

Стефан лежерно бе наметнах халат, а Гала пък се бе пременила в бяла пижама. Пред тях стояха табли с обилна закуска, а те от ранна заран започнаха да нищят случващото се във "ВИП Брадър", укорявайки поведението на шеф Петров. След това последва анализ на фотография на Виктория Бекъм, на която бившата спайска си вдига крак във въздуха. Оказва се, че това е запазена марка на певицата, а водещата възхитена от позата й реши да я имитира. Гала смело започна да вири крака, което пък смути Стефан.

"Не мислиш ли, че е неуместно да се чекнеш така толкова рано сутрин", запита я той, но половинката му отвърна, че това си е в реда на нещата и не вижда нищо срамно в действията си. Стефан се опита да я разгорещи допълнително с клипче на въртяща се спирала и вещо се изцепи: "И сам може да правиш с*кс". Гала пък безсрамно призна в ефир посред бял ден "Уви, знам..."

Гала сама призна, че дъщеря й е претърпяла операция на раменната става. Водещата каза, че изживява истински ужас и затова е отсъствала два дни от предаването. Още тогава тя оповести, че следващите дни със Стефан ще водят предаването от дома си, но никой не очакваше това да се случва точно от кревата им.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби