ТОВА ГО СРИНА СЪС ЗЕМЯТА! ЦЪФНА НАЙ-СРАМНАТА НА ТОТО! ДРЪЖТЕ СЕ, ЗАКОРАВЕЛИЯТ МЪЖКАР Е БИЛ

loading...

Тото от СкандаУ се прави на много корав и заклет рапър, а какви ги вършил само!

Йонислав Йотов или Тото от СкандаУ, както е по-известен, минава за един от най-големите мъжкари в Къщата на Вип Брадър 2017. Чаровен, умен, с позиции по всяка тема, той се прави на заклет противник на пошлото и чалгата.

Защо ли не вземе да си признае обаче с какво си е вадил парите преди време?! Ами да, точно с чалга. Или по-конкретно пишел е песни за наши мили родни чалгаджийки.

Една от тях е певицата на „Диапазон рекърдс“ Ашли. С която Тото от СкандаУ е засичан толкова много пъти по събития, че медиите ги спрягаха за гаджета. При това сериозни, пише разкрития,ком.

Тото не спирал да обикаля с Ашли по кръчми, клубове и събития, за да си докара някой лев. А и, за да се отърка до така мечтаната слава, разкриват близки до него източници.

„А после, когато нещата с рапа му потръгнаха, забрави къде е бил и какви ги е вършил. Сега си е навирил носа и не може да се говори с него. Има нещо прикрито и потайно в това момче, което не се харесва на мнозина и с право“, шушукат близки до Йотов източници.

Към момента Тото от СкандаУ движи кариерата си и е сериозно обвързан с Яна Червенкова. Русокосата мацка е негова сериозна приятелка от близо шест години и Йонислав твърди, че никога не й е изневерявал.

Дали това е така, или думите му са силно преувеличени, това засега си знае само и единствено той. Ще следим обаче развитието му във Вип Брадър и закачките с Мегз. Които понамирисват на нещо доста повече от обикновено приятелство.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби