ЗРИТЕЛИТЕ СА ПОТРЕСЕНИ! НИКОЙ НЕ ОЧАКВАШЕ ТОВА ЗА ЛЮБИМЕЦА ОТ КЪЩАТА НА ВИП БРАДЪР ТОТО! ТА ТОЙ Е

loading...

Младият рапър Тото в люта вражда с ветераните Румънеца и Енчев

Йонислав Йотов, както е истинското име на Тото, изглежда сравнително миролюбив в Къщата на „ВИП Брадър“, но живота си не е точно така – твърдят негови познати пред в. „Укенд“. Той бил в жестока вражда с колегите си Румънеца и Енчев – отбелязва изданието.

Двамата рапъри от Добрич са хората, открили за сцената Тото и колегата му Лъчо, с когото правят „СкандаУ“. Те им дали начален старт в кариерата, предлагайки им договор като техни продуценти. Много скоро обаче рапърът от Враца се ядосал, че трябва да дели хонорарите си с Румънеца и Енчев. Той им поставил въпроса много решително и така се скарал с тях, че и досега не си говорят – твърдят хора от музикалния бизнес. След скандала с продуцентите „Скандау“ скъсали контракта си с тях и към момента се продуцират сами.

Дори след влизането на Тото в Къщата в интернет продължават да се появяват нови клипове с него. Говори се, че именно приятелката му Яна поддържа влога, докато изпълнителят е в изолация. Това е видно и от долното видео, публикувано на 4 октомври, докато рапърът е във ВИП Брадър.
Въпреки че връзката им не е тайна, тя поне засега отказва да се изявява в медиите като гадже на Тото. Според слуховете това било изискване на риалитито, което планирало да превърне рапъра в блян за девойките в този сезон. Според тв продуцентите, това щяло да е трудно, ако на зрителите се натяква, че изпълнителят поддържа здрава връзка навън.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби