Виж своя супер хороскоп от Алена за идната седмица! Пари и успехи за най-хитрата зодия, а главоболията удрят при

loading...

Овен

Очакват ви вълнуващи преживявания в интимната сфера. Не е препоръчително да се изолирате или да се фокусирате върху собствените си желания.

Периодът е подходящ за срещи, запознанства и контакти.

Телец
По пътя ви няма да се появяват кой знае какви препятствия.

Каквото и да искате да сътворите, ще успеете или поне ще направите първата стъпка. Ключовата дума за вас през този период ще бъде „вдъхновение“.

Близнаци
Личният живот, желанията и интересите ви ще бъдат приоритет. Използвайте момента да обърнете повече внимание на близките си или да вложите енергия в някакво лично начинание, за което ще ви е необходимо уединение.

Рак
Ще имате финансова стабилност, а не е изключено да получите и допълнителни приходи. Най-благоприятни дни в това отношение са 11 и 12 октомври. Като цяло едва ли ще имате финансови трудности.

Лъв
След объркването, което много от вас изпитаха през изминалите седмици, сега ще успеете да поемете с пълна сила напред. Надявайте се на свеж полъх след средата на месеца – може да ви осени нова идея.

Дева
Макар че през идната седмица по-лесно ще ви изкарват от равновесие, опитайте се все пак да спазвате добрия тон и да сте по-дипломатични. Дните около 11-12 октомври за вас ще бъдат изпълнени с повече предизвикателства.

Везни
До средата на идната седмица избягвайте да взимате важни решения. Времето е изключително подходящо да се погрижите за здравето си. Не подхващайте важни теми на 7 и 8 октомври, защото тогава страстите ще вземат връх.

Скорпион
Ще се осмелите да разкриете чувства, които досега сте таили в себе си, защото сте се страхували за това как ще бъдат приети. Най-накрая ще осъзнаете по какъв начин ви влияе дадена ситуация или нечие поведение.

Стрелец
Ще направите нещо добро за себе си, ако намалите малко темпото и обърнете внимание на личните си преживявания. Проявявайте по-голяма старателност в работата си и бъдете особено внимателни на 7 и 8 октомври.

Козирог
В първите 2-3 дни на периода присъщите ви качества – да планирате и да проявявате усърдие, ще работят изцяло във ваша полза и ще жънете успехи. Лесно ще успявате да наложите авторитета си.

Водолей
Добре би било да се заемете с разрешаването на парични въпроси – особено ако са свързани с финанси. Не се поддавайте на излишни емоции. Подобрете комуникацията си с околните.

Риби
Би било добре да сте малко по-организирани и да планирате какво трябва да свършите – така няма да пропуснете нещо важно. Ако чувствате, че правите прекалено големи жертви и някой се възползва от вас, сега е моментът да сложите граници.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби