Невероятно, но действа! Направете си и вие мощен магнит за късмет и пари - две съставки ще променят магически живота ви!

loading...

Магическите свойства на дафиновия лист са били познати още на древните гърци и римляни. Митовете разказват, че Аполон се влюбил в красивата нимфа Дафне . Тя не отговорила на чувствата му, но богът на слънцето продължил да я преследва. Тогава Дафне убедила баща си да я превърне в лавров храст , за да избяга от напористия си обожател.

Оттогава лавровото дърво се е превърнало в предпочитано от много народи. Смята се, че това растение носи победа, щастие , пари и успех . Опитайте и вие да  гипривлечете в дома си с помощта на тази древна рецепта !

СЪСТАВКИ:

7 скилидки чесън

7 дафинови листа

1 литър минерална вода

ПРИГОТВЯНЕ:

1. Вземете една бутилка или буркан , излейте вътре минералната вода и добавете 7 скилидки чесън

2. След това поставете във водата 7 дафинови листа. Затворете капачката на бутилката/буркана.

3. Скрийте съда в някакво уединено кътче  на къщата. От сега нататък сместа от  дафинов лист и чесън  ще бъде истински магнит за привличане на добрия късмет .

4. За да запази действието си, тази отвара трябва да бъде заменяна периодично с нова, защото може да се развали или да плесеняса. За да привлечете парите и късмета наистина, трябва да вярвате в действието на отварата!

Опитайте, най-малкото няма да ви навреди, а ползите ще усетите сами!

"За жената"

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби