ПАК НАГЛА ИЗМАМА! МНОГО ИЗГОРЯХА С ПО 1000 ЛЕВА, НО ВИЖТЕ ЗА КАКВО! ЕТО СНИМКИ! МНИМ ТЪРГОВЕЦ ПРЕДЛАГА ИЗГОДНО

loading...

Над 30 души са ужилени средно с по 1000 лева от търговец на матраци.

Полицията и Комисията за защита на потребителите разследват измама.

Семейство Стоянови през юли е на почивка в хотел в Тетевен, където им предлагат да присъстват на презентация на матраци. Плащат капаро на място – 300 лв. Подписват договор без финансови условия. Впоследствие изпращат още 700. Търговецът се представя за Кирил Николов. Матраците трябвало да пристигнат заедно с подаръци преди два месеца. „Не ги получихме и оттам започнахме да се съмняваме, да му звъним по телефона, но той не отговаряше”, разказа Нина Стоянова пред bTV. 

Политическите партии влизат в низходящата спирала на дестабилизация. Това заяви политологът проф. Александър Маринов, предава агенция "Фокус". „Българската партийно- политическа система от там и държавното управление влизат в спирала на дестабилизация на все по-ниска ефективност. Това не е въпрос на злонамереност, а на дълбоки пороци, които са свързани с формирането на партиите с представителството на политическите интереси и формирането на политическия елит.

Всеки един от тези епизоди, на които сме свидетели, е поредното доказателство, че в партиите, в тяхното ръководство и начина, по който управляват държавата, е сериозно сгрешено. Това се проявява по различен начин и не винаги в пряка връзка едно с друго. Има илюзии, че този факт може да се поправи с козметика, което не може да стане, трябва сериозна операция“, заяви проф. Маринов.

Той допълни, че БСП не трябва да се ровят в дребните язви на управляващите, а да докажат, че са алтернатива на управлението на ГЕРБ. Проф. Маринов уточни, че линията на управление президента Румен Радев не е функция на БСП.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби