ЪНДЪРГРАУНДЪТ СЕ ТРЕСЕ! ПРЕРАЗПРЕДЕЛИХА НА НОВО ТЕРИТОРИИТЕ НА МОРЕТО! ЕТО ГИ НОВИТЕ ГОСПОДАРИ!

loading...

Ново разпределение на ъндърграунд бизнесите по морето е влязло в сила от седмица насам, разкриват източници на „Ретро”. Най-неочаквано в пазара там се е намесил досега действащият само в Западна България Златомир Иванов-Златко Баретата.

С днешна дата гърменият бос отговарял за някои от бившите територии на Димитър Желязков-Митьо Очите, за което бил лично помолен от него.

Несебърският бос, срещу когото също имаше атентат миналото лято, привлякъл столичния бос за съдружник, тъй като нямал сили сам да си върне териториите, а и да ги владее. След стрелбата срещу него в Слънчев бряг позициите му били отслабени и се нуждаел от мощна подкрепа на работеща структура като тази на Баретата.

Именно това е било договорено на изненадващия сбор на наркобосовете, който шокира столичани преди седмица и за който съобщи ексклузивно ПИК. На него са присъствали малцината оцелели от ъндърграунд войните силови шефове – Златомир Иванов-Баретата, Киро Киров-Японеца и Димитър Желязков-Митьо Очите.

Тримата споделят обща съдба да са живи по чудо след няколко атентата и това вероятно е една от общите теми, които са дискутирали. Според очевидци обаче по-важната цел на срещата е била преразпределяне на наркопазара след завръщането в играта на несебърския бос Митьо Очите. Срещу него бе последният атентат преди година, когато при меле в клуб „Фор Ю“ в Слънчев бряг бе надупчен като решето и лекарите дори не даваха прогноза за живота му. След куп операции той се възстанови и от това лято се върна в играта, поемайки контрол над бизнесите си по Южното Черноморие.

Посещението му в София в края на сезона може да означава, че му е предложено да разшири териториалното си влияние или пък да влезе в своеобразна колаборация с Баретата и Японеца. Каквато и да е била целта на срещата, сигурно е, че тя не е нито просто приятелска, а още по-малко случайна, тъй като подобна сбирка е безпрецедентна. Още повече че срещу тримата е имало атентати и не биха рискували да се съберат на едно място, ако не е наложително.

Оцелелите наркобосове са избрали едно от най-тузарските столични заведения – ресторант в хотел "Маринела", където има специална ВИП зона за усамотяване на заможни клиенти. Именно там са вечеряли те, а подготовката за явката е започнала няколко часа по-рано. Явно на тази среща са уговорили новата схема за работа по морето, като не е ясно засега единствено участието на Киро Японеца.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби