БЪЛГАРИЯ ЗАМРЪЗНА В ШОК! МАЙКА ПОДЛАГА НА НЕЧОВЕШКИ ИЗТЕЗАНИЯ СОБСТВЕНОТО СИ ДЕТЕ! ЕТО СНИМКИ!

loading...

9-годишно момченце от 4 месеца е жертва на собствената си майка. Това съобщиха за "Флагман" хора, близки до семейството от Стара Загора. Малкият Патрик е бил малтретиран от майка си Танка Христова.

Детето е било бито, горено с цигари, а приятелят на майка му, който е полицай, дори си позволил да го заплашва с пистолет, твърдят хора, запознати със случая.

Сагата продължавал вече четвърти месец, а институциите бездействали. След почти всяко злодеяние малкият Патрик е бил разпитван от органите на реда – полиция, Агенция за закрила на детето и други. Отникъде обаче не се наемат да окажат съдействие на изпадналия в безизходица второкласник, защото както той самият твърди: „Никой не иска да ми помогне, защото вярват на мама!”.

„Майката е алкохоличка и тормозеше детето още преди връзката си с полицая. Сега обаче явно са се намерили сродни души и заедно издевателстват над Патрик”, разкрива част от пъзела Марияна Петкова – жената, която от месеци се опитва да помогне на детето.

Детето настоява, че не иска повече да живее с майка си, която го бие. Иска за него да се грижи биологичният му баща Христо (на снимката)

„Не искам повече при мама! Хвана ме за ръцете и започна да ме стиска. Щеше да ми скъса кожата, едва успях да се измъкна”, проплаква 9-годишният Патрик, докато баща му се опитва да го успокои.

Във Фейсбук дори е създадена група в помощ на детето. Хората призовават Патрик да бъде взето от майка си и за него да грижи баща му, каквото е и желанието на малчугана.

Оставяме на читателите сами да преценят какъв извод да си направят от красноречивите кадри, заснети на живо от Марияна Петкова, на които се вижда отчаянието на детето.

Призоваваме отговорните институции, в лицето на Агенция за закрила на детето, да извършат незабавна проверка по случая, за да се установи както истинността на твърденията, които вече са в цялото интернет пространство, така и физичното и психично състояние на малкия Патрик, ако все пак той е бил подлаган на системен тормоз.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби