БОМБА! ВИЖТЕ САМО КАКВА КОСМИЧЕСКА СУМА Е УСПЯЛ ДА ИЗМЪКНЕ ОТ ЖЕРТВИТЕ СИ ИЗМАМНИКЪТ СПАС - АЛЕКСАНДЪР!

loading...

Още жертви на Спас Василев от Кочериново, станал по-известен с фалшивата си самоличност Александър Николов, проговориха пред Би Ти Ви.

Оказва се, че през 2012 година скандалният Спас е завлякъл десетки българи със сума, която според жертвите надвишава 70 000 лв.

Мъж, който тогава живее в Лондон, и негови приятели са завлечени с мащабната сума. Грубите им изчисления сочат, че става дума за 70 000 лв.

 „Представи ни се, като собственик на редица български фирми, съсобственик в швейцарска фирма, работещ в английска фирма и продава пакети самолетни билет”, разказва пожелалият да останен анонимен мъж.

След като част от хората не получават самолетните си билети, мъжът отива във Варна. Представя му свой съдружник, който обаче се оказва, че единствено дели с него общ офис.

 „В началото бях в шок – признава завлеченият мъж. – През това време, докато момчето е по свои задачи, Спас му открадва печата и започва да подпечатва фалшиви бланки на договори, самолетни билети. Освен това отива във фирма „Юзит Калърс”, където се представя като съсобственик. Фирмата не проверява това, че той не е съсобственик на фирмата на това момче, и започва да работи с него, да му издава самолетни билети“.

Спас отново изчезва, а полицията бездейства. Мъжът и приятелите му започват да го издирват сами. Откриват го в хотел в Русе.

 „Започнахме да го разпитваме. Призна ни абсолютно всичко, че е негова измама, че е вършил нещата умишлено”, разказва мъжът.

От „Юзит Калърс” потвърждават пред Би Ти Ви, че през 2012 г. са станали жертва на документна измама, извършена именно от Спас Василев.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби