В СТУПОР СМЕ! Патоложката Магда язди мъртъвците в моргата! Забременя от обезглавен в катастрофа труп! Вижте снимки!

loading...

Е това е вече дъното! BRADVA.BG представя на читателите си зловеща история, която хвърли в потрес цял свят.

26-годишната патоложка Магдалена Бъроус от Канзас Сити е привлечена като обвиняема за зловещо престъпление.

Жената е обвинена, че в периода между 2013 до 2017 година е извършила непристойни действия с десекти трупове в морага в медицинския център в Джаксън Каунти. Според местната прокуратура младата жена се е сношавала с най-малко 77 дълбоко замръзени мъртъвци, на които e трябвало да извърши рутинна аутопсия, предава WNDR.

В началото на юни жената е заварена в крачка от чистачка, която моментално е информирала властите за гнусното деяние.

Ужасът не свършва тук. Оказало се, че при задържането си Бъроус е била бременна в третия месец. След ДНК тест се установило, че тя е забременяла от трупа 57-годишния ветеринар от Тексас Хоаким Андерсън, който е бил обезглавен след зверска катастрофа, а тялото му е било в моргата близо 4 месеца за последващи експертизи.

Според съдебните лекари сем*нна течност от замръзналия труп е попаднал в жената и е довел до нейната бременност. След преглед е установено, че плодът е сериозно увреден и ще се наложи аборт.

Случаят е безпрецедентен и в законовата база на практка липсва класификация на деянието. Според експерти най-вероятно Бъроус ще бъде въдворена в психиятрична клиника.

Десетки роднини на покойници, които са минали през моргата ще съдят медицинския център за гаврата с тленните останки на техните близки./BRADVA.BG

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби