КОШМАР В СОФИЯ! ИЗРОД ИЗВАДИ ОЧИТЕ НА МАЙКА СИ, ОДРА Я ЖИВА! УБИ ЖЕСТОКО И ДЯДО СИ! ПРЕДИ МАЛКО ТОЙ Е БИЛ

loading...

Софийски градски съд (СГС) осъди на 30 години лишаване от свобода наркозависимия Кристиян Гочев, който уби жестоко майка си и дядо си.

Младият мъж беше обвинен за двете брутални убийства, извършени по особено мъчителен за жертвите начин на 25 юли 2016 г. 

В рамките на проведено по съкратено производство  дело той се е признал за виновен и му е наложено наказание „доживотен затвор“, но заради редуцирането на присъдите в такива случаи, тя е намалена на 30 години затвор, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

Наркотичната зависимост на Гочев обуславяло крайно конфликтното му поведение с роднините си, с които живеел в общо жилище. Поводите за скандалите били постоянните му претенции за пари към майка му и разпродажбата на нейни вещи, за да си осигури средства за наркотици. 

Във фаталния ден, след поредния спор в семейното жилище в кв. "Хаджи Димитър" той нападнал 50-годишната си майка с мачете и нож и й нанесъл 45 прободно-прорезни рани по главата и цялото тяло. Докато нанасял ударите притискал тялото й към земята, в резултат на което причинил двустранно счупване на ребра и гръдната кост.

След настъпване на смъртта, отстранил очните й ябълки и част от кожата на гърба. Смъртта не настъпила мигновено, поради което пострадалата изпитвала интензивни и мъчителни болки, и могла да изпита ужаса от яростта на нападателя и настъпващия летален изход. 

Привлечен от първоначалните писъци на пострадалата в стаята влязъл 70-годишният дядо. Гочев го нападнал, като при събарянето му на земята му причинил двустранно счупване на всички ребра и му нанесъл удар с точило в дясното око, проникващо в черепната кухина и увреждащо мозъка. Нараняването предизвикало състояние, несъвместимо със живота, но преди настъпването на смъртта пострадалият също изпитал мъчителни болки и ужас от неминуемата смърт. 

След това Гочев пренесъл телата на жертвите в една от стаите и включил електрическа печка, за да ускори процеса на разлагане. На следващия ден направил опит да прикрие следите от престъплението, като почистил жилището. 

Престъплението било разкрито на 29 юли при посещение на служители на полицията, които случайно отишли за да върнат изгубената му лична карта. Усетили обаче лошата миризма на труповете. 

След това Гочев беше обявен за издирване и заловен скоро в село Локорско, където беше засечен да се разхожда гол, целят в драскотини и неадекватен.

Въпреки че след задържането му беше съобщено, че той страда от параноидна шизофрения и дори беше изпратен в клиника, експертизите са показали, че той е осъзнавал какво извършва, затова може да носи съдебна отговорност.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби