БУМ! СУПЕРЗВЕЗДАТА БИОНСЕ Е УБИТА ПРЕЗ 2000! ЗАМЕСТЕНА Е С КЛОНИРАНО СЪЩЕСТВО!

Това е наистина шокиращо! BRADVA.BG първа представя на своите читатели покъртителна информация, която изтече от високопоставен анонимен източник в световната звукозаписна компания Колумбия Рекърдс.

Според информатора, най-голямата звезда на планетата Бионсе Ноулс е мъртва! Тя е убита още през далечната 2000 година, точно преди кариерата й да изригне. Това, което гледаме днес в клиповете и на червения килим е неин клонинг – същество, създадено с единствената цел да изпълнява волята на своите създатели и чрез своята огромна популярност да прокарва тайните политики и послания на най-могъщото лоби на планетата, предава theladbible.com

От години се говори, че тайното общество на Илюминатите държи цялата развлекателна индустрия в желязната си хватка. Според противоречивата теория те са видели огромния потенциал в младата певица в края на 90-те години, и са предприели мащабния проект да я подменят с клонирано същество, което да се превърне в най-голямата звезда на планетата – мощно оръжие за тяхната кауза.

Младата красавица е била убита със смъртоносна инжекция, а нейното тяло е било разложено в киселинна вана. На нейно място е сложен клонът.

Обвързаността на съществото, което гледаме днес под името Бионсе с могъщото лоби е доста очевидна:

Тя доста често демонстрира жеста на Илюминатите!

 

Обсипана е със сатанински и силно символични бижута, които загатват на кого служи!

Информаторът разпространи и тази шокираща снимка. На нея се вижда рентгенова снимка на „съществото“ Бионсе. Това не е гръбначен стълб на човек – на гърба й има заострени шипове:

Вижте и тази снимка от концерт на суперзвездата! Явно гримьорите са пропуснали част от лицето й:

Промиването на мозъци е най-мощното оръжие на злите господари на света. Техният контрол върху човешкото съзнание им осигурява абсолютна власт на света.

Точно за това ЗВЕЗДИТЕ са ключови пионки в черната им игра.

ВИЖТЕ:

/BRADVA.BG

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби