НАСТРЪХНА НИ КОСАТА! ЗВЕРСКИ ПРЕБИТАТА ОТ НАРКОМАН МЕДСЕСТРА СТЕФАНОВА ПРОГОВОРИ ЗА УЖАСА

loading...

Медсестрата Стефанова, която бе брутално пребита от дрогиран и агресивен тийнейджър в "Пирогов", е със сериозни травми, предаде Нова телевизия.

Ето какво каза нейният колега д-р Петър Илков:

"Жената е със сериозна травма, мозъчно сътресение и лицеви счупвания. В момента е в задоволително състояние, но продължава да има оплаквания, повръща й се. Вероятно й предстоят интервенции поради лицевите счупвания.

След като се стабилизира първоначално състоянието й, тази седмица се предполага, че ще е оперирана и после десетина дни ще е тук. Стресирана и притеснена е, не се чувства добре". Самата пребита медицинска сестра също проговори за инцидента.

"Имаше пациент с амфетамини, видяхме го с д-р Петкова. Искахме да го успокоим и му казахме "спокойно". Той се върна, после нямам спомени. Казаха ми, че с един юмручен удар ме е повалил.

Млад е, на 18 г. слаб, висок. Страхувам се, той беше вързан и е успял да се развърже. Страх ме е от такива пациенти, те са агресивни и не разбират от добро", казва пострадалата.  Младежът живее сам и родителите му са разделени. Те били помолени да останат с него през нощта, но отказали, защото по думите им той се дразнел. Охранителите заседнали в асансьора и той все пак успял да избяга.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби