БАЩАТА НА КАЛОЯН, КОИТО ПРЕБИ МЕДСЕСТРА И СЕ САМОУБИ ПРЕОБЪРНА ВСИЧКО С ТОВА РАЗКРИТИЕ! СИНЪТ МУ Е БИЛ

loading...

Това се питам аз - как е избягал? Когато беше докаран от мен и майка му, не беше агресивен. Беше оставен при лекарите, които казаха, че могат да си свършат работата. Той беше употребил марихуана. 

Това заяви в ефира на "Здравей, България" бащата на самоубилия се Калоян.

Припомняме, че момчето е пребило медицинска сестра в "Пирогов", където е бил настанен за лечение. Състоянието й в момента е стабилно. Стана ясно обаче, че трупът намерен същият ден е на младото момче, което е посегнало на живота си.

"Според мен е забъркан в секта.

Говореше за Господ, за демони, за дяволи, че е избраният. Последните 5 дни през час говореше затова. Беше адекватен. Той не е агресивен обаче. Цялата агресия му беше в залата. Цял живот се е занимавал със спорт и музика. Разчитахме, че тук ще се отнесат отговорно с него", каза бащата.

"Някой според мен го е завел в секта. Не е имал проблеми в семейството. Интелигентно момче е. Още не е разбита паролата на профила му", добави той.

Бащата на Калоян поиска записи от камерите за видеонаблюдение, за да се разбере кой е отвързал сина му от леглото и го е оставил да тича по боксерки. Той разви още шокиращата версия, че Калоян не се е самоубил сам, а някой го е бутнал.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби