ПОТРЕС! СТРАХОВИТ МАФИОТСКИ БОС ПОРЪЧА НА СИНА СИ УБИЙСТВОТО НА СОБСТВЕНАТА СИ ДЪЩЕРЯ! ЕТО ВИДЕО!

loading...

Сицилиански мафиотски бос, който наредил убийството на дъщеря си от затвора, защото била влюбена в полицай, отново беше арестуван, след като синът му отказал да изпълни поръчката, пише в. „Гардиън“ (The Guardian), позовавайки се на информация от АФП.

Кръстникът Пино Скадуто вярвал, че предишният му арест е вследствие на връзката на дъщеря му с висш италиански полицай. Следователите, които четели кореспонденцията му в затвора, открили препратки към конкретен „подарък“, който искал да даде на дъщеря си.

Детективите казват, че Скадуто, който бил пуснат от затвора през април, казал на сина си да я убие с думите: „Сестра ти се е превърнала в информатор“.

Но младият Скадуто, който вече има едно обвинение в убийство, не се подчинил, пише Вести.бг.

„Не искам да го правя“, заявил синът в разговор, подслушван от полицията. „Ако искаш, направи го ти. Защо аз трябва да се справям с проблема? Аз съм на 30 години“, казал Скадуто младши на баща си.

След това Пино Скадуто, който ръководи престъпния синдикат Багерия край столицата на Сицилия Палермо, се опитал да прехвърли мократа поръчка на друго лице, което също отказало, защото ставало дума за семеен спор.

„Днес арестувахме престъпен бос, който искал да убие собствената си дъщеря, защото имала връзка с италиански служител на полицията. Мафиотите се представят като мъже на честта. Но къде е честта в заповед за убийството на собственото ти дете?”, каза външният министър на Италия Анджелино Алфано в понеделник.

Пино Скадуто беше арестуван заедно с още 15 членове на клана Багерия. Те са обвинени във връзки с мафията и изнудване на местни предприемачи в строителния бранш и в бутилирането на минерална вода.

Припомнете си интервюто със Салво Риина сина на Кръстника на италианската мафия Тото Риина във видеото горе.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби