ОЩЕ СЕ ПОТУЛВА! ЗАТВОРИХА ИМ УСТИТЕ! УБИХА ТРИМА РАЗСЛЕДВАЩИ ЖУРНАЛИСТИ! ПЪРВО ВИДЕО! ЗА УЖАС ЖЕРТВИТЕ СА

BRADVA.BG представя на читателите си зловещ случай, който агресивно се покрива от големите медии.

Трима млади тв журналисти от местна телевизия изчезват мистериозно и най-вероятно са убити по времето на снимките на документален филм! Те са разследвали феномена на т.нар. „Хора от сенките“ – човеци или мистериозни същества, които отвличат и убиват стотици хиляди всяка година.

Според последна статистика в САЩ годишно безследно изчезват над 90 000 човека, предава WNTV. Според  23-годишната Сара Макорник, 27-годишния Кайл Милър и Джоузеф Мур на 28 години тайната организация на „Хората от сенките“ е отговорна за голяма част от тези мистериозни изчезвания. Според тях това е част от глобална конспирация, която поглъща милиони животи всяка година.

През Юни 2016 тримата изчезват безследно в Тенеси. За последно са видени в известната колониална къща на династията Йост, която те за изследвали.

За всеобщ шок разследващите открили този видеозапис, който показва последните мигове преди отвличането!  Според  американската телевизия кадрите са автентични:

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ КАКВО СЕ СЛУЧВА СЛЕД 0:50-ТА СЕКУНДА ОТ ЗАПИСА:

От полицията нямат никакви улики или следи от извършителя! Ясно се вижда, че това е фигура с черна качулка, която ги похищава. Според редица алтернативни медии историята се е потулвала, докато майката на Сара не се е свързала с местна телевизия и не е разтръбила за шокиращия случай./BRADVA.BG

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби