НАЙ-СТРАШНОТО! ИЗВЕРГЪТ Е ИЗВЪРШИЛ НЕМИСЛИМОТО СЪС 7-ГОДИШНАТА ДАМЛА, ПРЕДИ ДА Я УБИЕ! БЛИЗКИТЕ РАЗКРИХА: УБИЕЦЪТ Е

Преди да бъде убита, малката Дамла е била с*ксуално малтретирана.

Това разкриха близки до почерненото семейство, пише Блиц.

Една от версията на разследващите е, че момиченцето е било изнасилено от близък на семейството. 

За това говорел и фактът, че той е имал достъп до заключения от майката апартамент.

Предположенията са, че той е знаел разписанието на семейството и момента, в който детето ще остане само. В момента полицията в Момчилград и Кърджали проверява всички хора, които са били от обкръжението на майката и детето.  Бащата на Дамла работи в чужбина, също извън България е и по-големият брат на момиченцето. 

В момента съкрушената майка е в Кърджали, където се извършва аутопсия. Според все още неофициална информация, детето е било удушено. До този момент и от полицията, и от прокуратурата отказват каквито и било данни по случая заради разследването и огледа на местопрестъплението, които текат. 7-годишното момиченце бе открито апартамент в жилищен блок "Слава" на ул."26-ти Декември" №16, където живеело с майка си.

Тя се прибирала от нощна смяна в дома си около 7 часа сутринта. Съседи, цитирани от медиите в Кърджали, твърдят как майката им разказала, че е открила мъртвата си рожба на леглото с тиксо на устата. Тя се усъмнила още на влизане в жилището, че има нещо нередно, защото патронникът на вратата бил превъртян два пъти, а тя заключила само един. 

На входно-изходните артерии на Момчилград има засилено полицейско присъствие. Разследващите работят по версията за убийство, извършено по особено жесток начин. 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби