Почернената майка на зверски убитата 7-годишна Дамла проговори! Ето снимки!

Майката на убитата 7-годищна Дамла в Момчилград заключила веднъж, отивайки на работа! Когато се прибрала, било заключено два пъти… Това разказала жената пред полицаите, когато се прибрала от работа и намерила детето си мъртво с тиксо на устата, съобщава родопи24. 

Както е известно, труп на момиченце на 7 години бе открит тази сутрин в апартамент на 3-ия етаж в жилищен блок "Слава" в центъра на Момчилград.

Безжизненото тяло на дъщеря си открила майката С. М., която се прибрала от нощна смяна в „Теклас-България“, която фабрика се намира на около 10 км от Момчилград.

На тръгване от апартамента снощи тя заключила външната врата с едно завъртане на ключа. На сутринта й направило впечатление, че се наложило двойно завъртане на патронника и едва тогава вратата се отворила.

Бащата на момиченцето се намира в чужбина. Малката Дамла имала и по-голям брат, но пък той се намирал в Турция.

„Убили са малкото „слънчице“. Така я наричахме. Не можете да си представите колко красиво лице имаше“, разплака се жена от съседен блок.

Тя е разговаряла с майката на Дамла, която заявила, че дъщеря й лежала върху леглото, но устата й била запушена с тиксо.

Разследващите работят по версията за убийство по особено жесток начин. На този етап от прокуратурата и полицията не дават информация. Тялото е транспортирано в Кърджали за аутопсия.

На входно-изходните артерии на Момчилград има засилено полицейско присъствие.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби