КРАЙ! Вътрешни от Бъкингам взривиха света с доказателството, ето снимки! Истината за кралицата е страшна, всички теории бледнеят! Та тя е

От официалната интернет страница на Бъкингамския дворец преди малко /по погрешка или не/ изтече официално съобщение, от което светът онемя.

В съобщението се казва, че „Кралицата, както и други членове на кралското семейство не са ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА“.  Според вътрешни източници това съобщение е предназначено за извънреден случай, в който истината за кралицата лъсне и не може да се потулва повече – официален протокол , в което се признава, че Уиндзорите не са хора, но все пак се грижат за доброто на поданиците – или с други думи замазване на ситуацията.

Съобщението беше премахнато буквално за 10 минути, но зоркия екип на BRADVA.BG веднага го излови.

Защо са го пуснали!?

Версия 1: Човешка грешка

Версия 2: Саботаж от вътрешен човек, който изобличава кралицата.

Ето и самото съобщение, което се пази като „заготовка“ в свръхсекретен и сигурен сървър:

Превеждаме го дословно:

ЗАГЛАВИЕ: В СЛУЧАЙ, ЧЕ КРАЛИЦАТА Е ВИДЯНА ОТ ПОДАНИЦИТЕ СИ В „РАЗЛИЧНА ФОРМА“

Текст: Кралицата е най-дългогодишния монарх в британската история, което я прави изключително обичана и уважавана личност в цял свят. През нейното забележително царуване, тя е пътувала повече от всеки друг монарх, и е предприела редица исторически посещения в чужбина. Тя е известна с нейното отдаденост към дълга си и с това, че е посветила живота си на това да служи на хората. Тя винаги е била изключително важна фигура в Обединеното кралство и Британската общност на нациите във времена на огромни промени.

По-рано тази седмица Кралицата беше видяна от хиляди хора във форма, която не е позната на обществото. Искаме да убедим обществеността, че Кралицата все още е тяхната кралица и е все така уважаваната и обичана фигура, която винаги сме познавали. Тя може да НЕ Е ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО, но винаги е била отдаден лидер и монарх, и тя дълбоко вярва, че нейните поданици ще приемат нея и нейното семейство такива каквито са.

Официално съобщение от кралица Елизабет Александра Мери / Елизабет II/:

Дълбоко оценявам отдадеността, безкористната вяра и дух на щедрост, показана ми от моите милиони човешки поданици, и очаквам от тях да приемат тази новина със зрелост и смирение. Нищо не се е променило, заедно продължаваме напред!

Ето и снимка на секретния протокол, който беше публикуван в официалния сайт Royal.uk:

Това доказва дългогодишната теория, че Уиндзорите са рептили – извънземни същества, които променят облика си и се представят за хора. Преди месец изтече информация, че Владимир Путин е отказал да се ръкува с Елизабет на официално събитие. Пред неговите съветници, той е споделил: ТЯ НЕ Е ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО!

Съобщението е моментално премахнато от страницата на Бъкингамския дворец, все още даже и британските таблоиди не са гръмнали с новината. Както винаги, BRADVA.BG представя на читателите си най-горещите и скандални новини! Очаквайте подробности, и официална реакция на кралското семейство.   

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби