БЪЛГАРИЯ СЕ ОПУЛИ, ЛЪСНА ПО ГОЛ ЗАДНИК! ЮЛИАН ВЕРГОВ В П*РНО С МНОГО ИЗВЕСТНА БЪЛГАРСКА АКТРИСА! ТА ТОВА Е САМАТА

И Юлиан Вергов дебютира с п*рно! Звездата на Народния театър "Иван Вазов" ощастливи многобройните си почитателки на всякакви възрасти, като свали всички дрехи от себе си. Секссимволът мачка чаршафите с колежката си и негова любовница в "Откраднат живот" Диана Димитрова.

На финала на четвъртия сезон "Чуждо тяло", в докторския сериал продължават вълната с интимните сцените. След като доцент Захариев ощастливи екранната си съпруга Виолета Захариев с див секс в един от кабинетите на болница "Свети Кирил", нейният директор доцент Банков също стигна до кулминация с красиваца уроложка Зорница Огнянова, пише Пик. 

Двамата вплетоха тела в спалнята на Банков, който ще остане в историята на сериала като първият актьор, останал чисто гол пред камерите. Уви, голият му задник бе цензуриран!

Иначе в последните три сезона основно действащо лице в с*кс сцените бе Йоана Буковска, която два пъти достигна до оргазъм с доц. Захариев и веднъж с бившия си любовник - бизнесмена Емил Богданов. 

Диана, партньорката на Вергов в сластните сцени, не посмя да остане чисто кола, но и по черно бельо е достатъчно привлекатлена и загадъчна. Докато уроложката се наслаждава като ездачка върху възбудения Юлиян, камерите показаха интересни татуси на гърба си.  

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби