Топастроложката Алена не каза нищо обнадеждаващо за новата година: 2018-а идва с убийства, катастрофи и много

loading...

Раците, Рибите и Скорпионите ще преживеят обрати. Ще се решават семейни драми, не бива да се носят тъмни цветове

Светлана Тилкова – Алена, е един от най-известните астролози у нас. Според изчисленията ѝ новата 2018 година ще бъде сложна за много зодии.

Топастроложката приканва да не бъдем много дейни при намаляващата Луна през идната година, защото това може да доведе до депресии.

„Това предупреждение се отнася за хората, родени в Рак, за всички, които имат Луна или асцендент в този знак. Но също така обхваща родените на 2-ро, 11-о, 20-о, 29-о число от месеца. Тези числа са обвързани с вибрация 2 и са управлявани от Луната, която нумерологично властва над 2018 г. Повод за притеснение няма, ако всички те не прекаляват с работа до късните часове на деня, ако си дават задължително време за почивка, но не на чашка или сърфирайки в интернет, защото във фаза на намаляваща Луна тези занимания водят до свръхпреумора и здравословни проблеми. Тежката форма на депресия има винаги първоизточник. Без извличане на първопричината, която я е "родила", тя не може да бъде преодоляна, особено ако болникът е решил да се затвори в себе си и да не допуска общуване дори с хората, които го подкрепят. За съжаление, най-често се прибягва до медикаменти, които облекчават само временно това състояние. При по-лабилните хора спасението от депресията е някой да ги развеселява, да ги разсмива до сълзи, да ги тонизира. Така дори без медикаменти ще си върнат желанието за живот“, коментира Алена. Според прогнозите ѝ 2018-а ще бъде опасна за по-слабите по характер, които ще преживяват кризи.

„Зачестяват опитите за самоубийства, но причината няма да е единствено лабилната психика, а вътрешното неудовлетворение при някои, че не могат да живеят леко и без труд да получават блага, а при други, защото не успяват да наложат своята правота и отказват да спазват правилата и обществените форми на поведение. Тези хора посягат на живота си в годината на Луната с тайната надежда, че няма да стигнат до необратимия край и след това околните ще им поднесат на тепсия мечтаното. Не са изключени и повече битови убийства и насилие, както и катастрофи по пътищата, все заради ината на самовнушили си, че са велики, богоизбрани, но видите ли, обществото не ги признава“, добавя астроложката.

Тя е категорична, че Луната ще влияе най-силно на зодия Рак през идната година, но Рибите и Скорпионите също ще бъдат засегнати. Причината е, че водните знаци са особени по характер. При тях емоцията има по-различна изява, отколкото при останалите хора. Ще се приключат много влачени с години семейни драми, проблеми и конфликти или с цената на компромиси, или с раздяла, която е по-доброто решение от агонизиращ брак. Идната година е година на Кучето според източния хороскоп. Според Алена то е носител на справедливост и разсъдливост като господар на източната нова година. Тяхното влияние ще тласне към положителни промени, разкриващи нови перспективи, водещи към постижения, на които не сме се надявали. У мнозина, дори сред хората, на които не е присъщо, ще бъде изявена потребността за честност, коректност, почтеност в думите и делата. Годината на Кучето не ни ограничава с изискване за носене на определени цветове, минерали и метали. Но заради влиянието на Луната астроложката съветва да се избягват тъмните дрехи, черно, тъмнокафяво, тъмносиньо, наситено сиво, мастилено, наситено виолетово, защото през 2018-а пречат на тялото ни да попива чиста космическа енергия.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби