Топ астроложката Алена с ексклузивен хороскоп за 2018! Ето за кой Новата година ще е добра и за кой трудна!

loading...

Какво очаква всяка зодия през годината и кои ще са най-големите късметлии, и щастливци.

Какво казват звездите за бъдещите ни планове, любов, пари и работа?

На тези въпроси за ПИК, отговаря топастроложката Алена.

2018 година е подвластна на Луната с вибрация 2. След девет години отново попадаме във властта на Луната. Нощният ни Светлик формира нашия характер, емоциите ни, помага ни да творим, но и ни наказва, когато сме пасивни и отказваме да се пригодим към обществото и средата, в която сме се родили и се развиваме. През 2018 година ще сме подвластни на нашите спомени – от детството и до настоящето. Добри или лоши, те са оставили ярка следа в живота ни и са ни наложили правила, които ще улеснят битието ни, ако ги спазваме, или ще вгорчат дните ни, ако им се противопоставяме, не ценим авторитетите и пренебрегваме компромиса, дори когато ни е от полза.

ОВЕН

През първите три месеца на 2018 година сте подвластни на стремежа да стабилизирате личния и професионалния си живот. Хармонията в отношенията и разбирателството с околните ще са променлива величина, ако не осъзнаете грешките в поведението си и не направите опит да се промените. Няма да ви е лесно, защото сте си поставили високи цели, но личните ви отношения са от огромно значение за професионалното ви развитие. След април ще започнете по собствена воля да анализирате изминалите месеци и да осъзнавате пропуските си. Ще положите усилия, за да коригирате част от допусканите грешки най-вече на работното място и да изгладите недоразуменията с вашите колеги. Не проявявайте ината си, преценявайте добре хората, когато създавате нови приятелства и партньорства, защото ако са неподходящи, много трудно ще се решите да прекратите отношенията си с тях от страх да не ви навредят, да не накърнят авторитета и сринат самочувствието ви. Страховете ви са напразни! Годината изисква действие, поемане на много нови задължения, амбиция и целеустременост. Успешните ви месеци са януари, февруари, май, юли до октомври и декември. Приходите ви ще са завишени през януари, февруари, септември и октомври. Трудности заради странични фактори и бликащата от вас емоция ви потискат през март, юни, ноември.

ТЕЛЕЦ

Вашият астрологичен хороскоп за 2018 година, подвластна на Луната, е изпълнен с предупреждения, но и с обещания за просперитет и завидни приходи, ако се съобразите с изискванията на Съдбата. Ще изживеете промени в личния живот, кариерата ви е възходяща, приходите – отлични. Животът ви ще бъде изпълнен с активност, но и с впечатляващи събития, в които сте важни участници. Годината ви подтиква да вземете нови, но и необходими решения за живота и бъдещето си, да направите неочаквани открития за себе си, за обществото, да осъществите полезни запознанства. Здравето ви също ще претърпи обрати, но не така видими, които може да са негативни, ако не сте отговорни към себе си. Ако развивате бизнес, е време да се заемете с разширяване на вашата дейност. Ако сте производители – да излезете на международния пазар. В началото на годината ще изяснявате отношенията си с вашите близки, с брачната си половинка, без да очаквате, че и разочарования почукват на прага ви, за да нахлуят във вашия спокоен живот. Ето я причината да изпитате притеснение от връзка, ако не сте обвързани и дори от създаване на извънбрачно дете при семейните – предателство, което трудно ще забравите, а дали ще продължите заедно напред, е рано да се каже. Не забравяйте, че въпреки разочарованията сте длъжни да си върнете хармонията в личния живот, която ви е нужна, за да градите професионалния.

БЛИЗНАЦИ

През първите месеци на вашата 2018 година сте орисани да печелите добре, но и много да харчите, заради което рискувате финансовият недоимък да е ваш постоянен спътник. От вас зависи да си наложите умереност, да сте пестеливи и да не се изкушавате от примамливи инвестиции, но без да сте запознати с детайлите, защото вашата двойнствена същност не може да осъзнае бъдещите вреди. Не сте способни да премълчавате неудобните истини и си печелите врагове сред колеги, приятели, близки, но сякаш сте свикнали. Очаквате да ви прощават грешките, но вие самите никога не прощавате предателствата и забравяте хората, които са ви предали. През първата половина на годината сте обсебени от професионални амбиции и материални блянове, но ви е трудно да намерите пътя към тях. Усамотението ви помага да обмисляте плановете си. Ако началниците ви или ваши колеги се опитат да ви пречат и се намесват грубо и агресивно в живота ви, ще се сблъскат с яростния ви гняв. Овладявайте емоциите си през втората половина на годината. Бързо откривате с вашата проницателност намеренията и скритите цели на хората около вас, което е достатъчно, за да прекратите отношенията си с тях. Вглеждайте се по-често в околните. Осъзнавате силата на истинската любов и приятелство, а фалшът е причина за бързото ви отдалечаване. Вашите добри месеци са февруари, април, юни, юли, август, октомври и декември. Забравете начинанията през януари, май, октомври. Семейните ще се радват на щастието си, ако са искрени и са се взели по любов, а не по сметка или само за да забравят самотата.

РАК

Вашата 2018 година, подвластна на Луната, управител на зодиакалния ви знак, е причина да сте меланхолични и себевглъбени. Годината за вас се дели на две части, от които първата няма да ви хареса, но Съдбата ви е отредила да се примирите и да вървите по пътя си така, както сте орисани. Не се съмнявайте, че е за ваше добро. Не бъдете инатливи и несговорчиви, ако искате успехът да ви съпътства. Искате да властвате, да господствате, дори да управлявате Съдбите човешки. Внимавайте да не прехвърлите границата на търпимост на околните и да не се окажете безработни, или понижени от високото място, което заемате в служебната йерархия на синекурна службица. Причината за вашата амбиция за повече власт е не друга, а желанието да блестите, без да осъзнавате, че сте избрали грешния начин. От началото на годината и почти до средата й сте емоционално лабилни. Крайностите в думите и действията ви озадачават и дори дразнят околните. Ураган от емоции избухва, когато плановете ви се разминават с очакваните резултати. Не сте готови да приемете промените, които може да ви носят полза, но кой ли да се замисли, щом не се случва онова, което сте си намислили! Втората половина на годината е изпълнена с нови възможности за изява, с ново начало, ако не се противопоставяте на всичко заложено ви и вървите предпазливо по пътя си, годината ще ви донесе промени, добре заплатена работа, познанства. Успехът ще е с вас само ако спазите предупрежденията. Въпреки че сте обсебващи, обичащи, грижовни и домоседи, влюбени в домашния уют, ще се изненадате от динамиката на тази ваша година. В живота ви ще нахлуят хора с добри финансови възможности, обещаващи ви перспективни партньорства. Пред вас ще се разкрият нови хоризонти.

ЛЪВ

2018 година, подвластна на Луната, няма да ви попречи да поставите ново начало през първата й половина и да го стабилизирате през втората. Забравете пасивното си поведение и леност през първата половина на годината, за да не предизвикате сами проблеми и провали, които не са ви заложени. Надмогнете ли мързела си, ще се радвате на градивна кариера, без значение какво е вашето професионално поприще и на добри приходи. От вас се иска да сте отговорни, да спазвате поставените ви срокове, да гоните докрай целите си,  да сте решителни, да поемате инициативата, вместо да чакате да се сетят колегите или близките ви да положат началото, а вие да ги следвате. Бъдете целеустремени, а не разпилени. Податливи сте на ласкателства и склонни да се вживеете в егото си. Не се обвързвайте с хора, които ви засипват с комплименти, сигурни, че лесно ще паднете в капана им. Не се колебайте през втората половина на годината да отдалечите хората, които не са подходящи за ваше обкръжение, а също така и кармичните си врагове, ако подсъзнанието ви ги е разпознало през първата половина на 2018-а. Изявете максимално вашите възможности, покажете скритите си качества, знания и умения. Ще се радвате на отлично здраве и ще бъдете във върховата си форма. В личния живот и любовта сътресения не се очакват. Ще живеете спокойно, ще се радвате на добронамереност и подкрепа от страна на вашите близки и приятели. Необвързаните да очакват познанства през пролетта, когато може да срещнат голямата Любов. През януари, април, май, юни, юли, август, октомври и декември успехът е с вас, но само ако работите много. Трудностите са в дните ви през март и ноември.

ДЕВА

2018 година, подвластна на господстващата Луна, повлиява и вашите планове, цели, настроение, здраве, лични и професионални отношения. Засиленото влияние на господаря на годината ще е през първата й половина. След юни влизате в обичайния си ритъм. Съветвам ви през първата половина на 2018-а да си наложите умереност, търпение, такт, въпреки че това качество не е присъщо на критикарската ви същност. Не се опитвайте да надскочите себе си, най-вече нивото на вашите интелектуални възможности, за да не се изложите. Обогатете се с липсващи ви нови знания, ненатрапчиво и дори скрито от околните, за да ги изненадате през втората половина на годината. Бъдете творци на Съдбата си, като спазвате нейните изисквания, а не самонаказали се несретници. Емоционалните ви реакции и импулсивни действия и решения са обичайни, а не изкючение. Сами сте в състояние да изпълвате дните си с напрежение в опит да направлявате живота на близките си, колегите, приятелите, партньорите, на света дори. Затова годината ще ви дари целия спектър от чувства, усещания и изживявания, част от който дори не сте си представяли. Ще сте изненадани от невъзможността да се владеете на моменти, вие, сдържаните и консервативни по характер хора. 2018‑а ви помага да се научите да приемате философски несгодите си, за да си спестите междуличностни и най-вече здравословни проблеми, породени от вечното ви недоволство и мърморене. Приемайте градивната критика, благодарете на хората, които държат на вас и ви показват навреме недостатъците и грешките. Добрите месеци за годината са януари, март, април, май, юни август, септември, ноември и декември. По-високи приходи очаквайте през май и юни, а трудностите ви съпътстват през февруари, юли и октомври.

ВЕЗНИ

Вашата 2018 година ви обещава интересни изживявания, нова среда, активна обществена дейност, нови делови партньорства, промени в личния живот, дори и ако живеете в хармония. Към края на годината ще ви споходят препятствия, заради които ще страда не само Душата ви, но и работата ви ще търпи блокажи и провали, защото не знаете къде се крият вредителите и злините, които ви готвят. От вас се изисква през цялата година да сте търпеливи, да не се поддавате на настроенията си, които обичайно са досадно променливи, да сте умерени и дискретни, дори и когато научите клюка за хора, които ви вредят. Трудностите са ежедневие, а вие сте склонни да се криете, вместо да ги преодолеете. Чакате да минат от самосебе си, но чудото все не се случва. Може да смените работата си, да се насочите към нова професионална сфера, но предупреждението, което налага и за вас годината на Луната, е да го сторите само ако имате нужните знания и квалификация. Промените, които ще изживеете, ще са както лични, така и професионални, а и ще допринесат за подобряване на вашето материално състояние. През пролетта и лятото ще възстановите стари отношения с хора, на които държите. По същото време ще осъзнаете, че е правилно да приемате хората с техните положителни и отрицателни черти, да проявявате търпимост дори при постъпки от тяхна страна, които не ви харесват, но няма как да ги промените, вместо да им натяквате само отрицателните качества. Ще изживеете вът­решна трансформация, за да погледнете на света и Вселената с погледа на зрели хора. Не проявявайте толерантност към предателите и не изпадайте в душевни терзания само защото нямате сили да простите, а и те не го заслужават. Трудните ви месеци са януари и юни. Добрите във всяко отношение са февруари, март, април, юли, септември, октомври, ноември и декември. Ще печелите добре през април, юли и декември.

СКОРПИОН

През 2018 година вие, родените в Скорпион, сте орисани на трудности и неочаквани неблагоприятни моменти през първата половина на година. От юли ще се радвате на положителни промени, но само ако сте издържали на изпитанията до мига, в който Съдбата ще ви отвори пътя към вашия възход. Съобразете се с изискванията на годината на Луната, бъдете предани, стабилни и честни в отношенията си с хората, за да получите същото в замяна. При неразбирателство и неочаквани удари се вгледайте в себе си и открийте причината, с която сте ги предизвикали. Липсата на желание за личностна промяна е достатъчен повод да прогоните успеха в професионално отношение и разбирателството в личния живот. От една страна, сте борбени, предприемчиви, умеете да се сработвате в нова среда и да градите добри колегиални отношения. От друга, заради напрежението, на което сте подложени, може да се предадете в неочакван миг. Преценявайте безпристрастно силите си и планирайте годината си така, че да не се натоварвате и да не навредите на здравето си. Мнението си успявате да наложите с лекота, но само ако сте сред хора, които изповядват вашата житейска философия и не ви противоречат. Способни сте да създавате проблеми на близките и на колегите си заради постоянните си искания да спазват вашите правила и да следват вашите цели, дори и ако са противоречиви и неосъществими. Не прекалявайте с настояванията си, за да не ги принудите да се отдалечат от вас, което води и до вашия провал. В личните отношения не винаги сте готови на компромиси и рискувате да съсипете брака си и дори да се разведете. Необвързаните може да срещнат, според тях голямата любов, но прибързаният брак няма да им донесе щастие, а страдание.

СТРЕЛЕЦ

През 2018 година сте орисани на много промени до есента и на стабилизация и успокояване в последните месеци на годината. Няма да ви липсват трудности, защото искате да постигнете целите си, но не сте преценили тяхната значимост и грешно сте планирали годината. Ще избегнете провала, осъзнаете ли какви трудности ви очакват в бъдеще. Сами си ги докарахте, без чужда помощ трябва да стъпите на здрава почва. С изненадите и неочакваните открития, но във ваша полза, също ще постигнете баланс между работата и личния си живот, към който се стремите от години, но все без успех. Обогатете се с нови приятели и стабилизирайте старите си отношения. Радвайте се на спокойствие и спорна работа, но забравете импулсивните решения и необмислените начинания. Ако очаквате повишение, проявете търпение и не бъдете настойчиви, за да не ви го откажат. Първата половина на годината е наситена с много работа. При необходимост търсете помощ и не се противопоставяйте на ръководството. В личния ви живот от първия месец на годината цари хармония, а дали ще я съхраните, зависи от умението да преценявате думите си.  През втората половина на годината сте в обичайния си ритъм и във ваша среда, уверени в знанията и уменията си, готови да се справите и с най-трудните задачи. През есента се пазете от конфликти, а в края на годината се справяте с неочаквани обрати благодарение на късмета си. Съобразявайте се и с ретроградното движение на Меркурий. Трудности очаквайте през април, август и декември. Успешните ви във всяко отношение месеци са януари, февруари, март, май, юли, септември и ноември. Печелите добре през март.

КОЗИРОГ

Цялата 2018-а за вас е рутинна, успешна, но и трудна година, в която ще се налага да надмогвате препятствия, непреодолими за мнозина, на моменти довеждащи ви до отчаянието и обезверяването, че няма да имате сили да се справите. Въпреки тези неприятни усещания сте дарени с достатъчно сили и възможност да осъществите всичките си идеи. Ще повторя – през цялата година се осланяйте на рутинната работа, на умереността в думите и действията, на готовността за компромиси, които са гаранция, че ще получите подкрепа. Този е пътят към спокойствието и добрите приходи. В противен случай вашите близки, приятели и колеги ще ви отмъстят, обидени и наранени, като ви изоставят точно когато имате нужда от техния съвет и от подадената им ръка. През първата половина на годината сте склонни да се впускате в рисковани начинания, защото отказвате да анализирате направените ви предложения и да прецените дали си струва да се захващате с тях. Повод за притеснение няма, дори и когато ви натякват, че надскачате вашите възможности. Годината ви носи рутинни занимания и спокойна работа, а крайният успех ще дойде по-бавно. Още в началото на 2018-а ще видите първите резултати от труда си, а във втората й половина постиженията и признанието, което ще получите, ще ви изкачат на нов професионален, обществен и житейски връх. Имате шанса да създадете делови отношения със задгранични партньори, ако пътувате през януари и октомври. Не злоупотребявайте със своята пестеливост, някои я определят като стиснатост, за да не си съсипете отношенията и на работното място, и у дома. Добрите месеци за вас в трудната ви година са януари, февруари, март, април, юни, август, ноември и декември.

ВОДОЛЕЙ

Вашата 2018 година ще ви помогне да се измъкнете от застоя, наложен ви умишлено от завистници и утежнен заради стечение на обстоятелствата. Славите се с добро чувство за хумор въпреки типичното за вас консервативно поведение и ще съумявате да надмогнете трудностите със самокритична ирония. Заредени сте с увереност, с оригинално мислене, с готовност на всяка цена да постигнете целите си и го правите. За сметка на тези ваши амбициозни планове сте самотни и в изолация от околните, която е обичайна, защото имате малко или никакви близки приятели. Време е да прецените с кои хора да продължите пътя си през 2018 година, за да не се окажете безпомощни пред опитите да ви използват и унизени заради невъзможността да се освободите от тях. Мнителни и недоверчиви сте към непознати хора, докато не спечелят уважението ви, ако това изобщо се случи. Ще говорите така, както винаги – убедени в правотата си с категоричен и нетърпящ възражения тон. Няма да са изключение и ваши повърхностни преценки, нали все бързате. Когато осъзнаете грешката си, ще се ядосате сами на себе си. Годината позволява да развиете вашите творчески способности. Не е изключено хобито ви да се окаже доходоносно. Семейните са щастливи в брака, а необвързаните може да срещнат половинката си и бързичко да създадат семейство. Здравето ви изисква малко усилия, за да сте в добра форма. Не прекалявайте с тлъстите храни, забравете захарните и силно осолени вкусотии. Януари, февруари, март, май, юли, септември, октомври, ноември и декември са вашите благоприятни във всяко отношение месеци. Трудностите са ваше ежедневие през април и август, когато ви съветвам да овладявате емоциите си.

РИБИ

Вашата 2018 година започва с промени, последвани от стабилизация във всяко отношение, а това е от значение за вас заради напрежението през отминалите две години. Енергични сте, заредени със сили и готови да поднасяте вашите нови идеи. Обратите през годината са гаранция, че ще преобърнете и живота си и начина си на мислене, ще откриете нови хоризонти за изява, ще завишите квалификацията си и вашия професионален опит. В началото на годината ще подредите целите и задачите си по важност. Най-важното условие, което ви гарантира успех и завършване на започнатото, е, да не спирате при появата на трудности, да докажете, че намирате път към целта дори и чрез нестандартен подход. В годината, подвластна на Луната, сте по-чувствителни и емоционални от обичайното. Вместо да сте незаслужено щедри и да правите непоискано добро, за да се харесате на някого, благодарете лично за подадената ви ръка. Може отново да ви потрябва, но заради неправилното ви поведение да сте отблъснали добронамерения към вас човек. Уж сте благодарни и го показвате, но околните остават с впечатление за вашата неблагодарност. Как го правите, вие си знаете. През първите месеци на годината градите нови отношения. През втората й половина се налага да освободите пътя си от тези ваши познати, които вече не са подходящи за вашето лично и делово обкръжение. Стабилизирайте отношенията си с хората доказали своята коректност, а и вие вашата към тях. Опитайте да си възвърнете доверието и добрите отношения с ваши роднини, приятели и колеги, с които заради ваше решение или повлияни от емоцията си се изпокарахте. Добрите ви месеци са януари, февруари, април, август, септември и октомври. Трудности заради вашата чувствителност очаквайте през март, юли и декември.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби