BRADVA.BG разкри току-що! Убитият бизнесмен Петър Христов е прехвърлил управлението на Лактима на дъщеря си! Ето коя е тя! Нови снимки!

Разстреляният е бизнесменът Петър Христов - собственик на една от от големите компании за производство на млечни продукти у нас - "Лактима" и още няколко фирми. Стрелбата е станала пред софийския офис на "Лактима" на улица "Ралевица" 98А.


Нападателят е избягал и се издирва. Той е стрелял няколко пъти по жертвата си, но само един куршум е попаднал в тялото на Христов. По данни на свидетели килърът е бил скрит в съседен строеж, откъдето е стрелял. Според други информации обаче по Петър Христов е стреляно от кола.

На място се извършва първоначален оглед. Районът е отцепен от полицията. 

Петър Христов е роден на 17 ноември 1968 г. в Силистра. Израснал е в село Самоводене, където завършва основно образование. През 1983 г. е приет в Средно сержантско военно училище „Георги Измирлиев” – Горна Оряховица, в експерименталната паралелка на Министерството на отбраната, която завършва с отличие. После започва работа в министерството и е приет във ВНВУ „ Васил Левски”. Завършва висшето военно училище в старата столица през 1991 г. и същата година напуска армията. През 2000 г. завършва магистратура по финанси в Свищовската стопанска академия, а след това и право.

Христов е един от най-крупните предприемачи във Велико Търново и региона.

снимка. в-к "Борба"

Има 29-годишна дъщеря Михаела, която официално се води собственик на "Лактима",според данните в Търговския регистър и 16-годишен син Петър. 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби