Всички го обичат, но в днешния понеделник е много неблагоприятно! Алена отправя тежко предупреждение към тези зодии само днес да не

Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена, публикуван в „България днес“

Овен
Общуването с непознати или малко познати хора е неблагоприятно. На работното място ще имате успех, ако сте разумни. Възможни са финансови успехи. Деловите разговори и срещи също са успешни. Бъдете решителни но не и припрени.

Телец
Очаквайте запознанства, чес от които ще са ви полезни в годините пред вас. Работата ви и умението да се справяте с всичко ще бъдат отчетени от ръководството и ще получите парично възнаграждение. Проведете отлаганите делови разговори. Радвате се на закрилата на съдбата.

Близнаци
Вашата чувствителност ще ви изиграе лоша шега, ако не овладеете емоциите си. Склонни сте да отмъщавате на колегите си за трудностите. Склонни сте да отмъщавате на колегите си за трудностите. Очаквайте подобряване на материалното си състояние. При необходимост потърсете помощ. По възможност не сядайте зад волана.

Рак
Не избързвайте и работете със съзнанието, че ако сте разумни, ще успеете. Бъдете практични. Едво следобед се отдайте на новите си занимания. Проведете важните делови разговори и срещи. Не отказвайте предложения за доходна работа, която ще завършите до края на деня. Приходите не са ви излишни, а и няма да усетите умора.

Лъв
Избягвайте разправиите у дома и на работното място. Обърнете внимание на новите изгодни предложения, без да давате положителен отговор в същия ден. Справяте се успешно със задълженията си. Не надценявайте силите и възможностите си и не разчитайте на добрия случай. Изгодата от направените предложения е нереална.

Дева
Очаквайте заслужени финансови постъпления. Няма да липсват и професионални трудности, изискващи задължителен анализ на работата ви до момента. Заемете се с рутинните си задължения. Не правете прибързани изводи на работното място, ако не сте уверени в правотата си. Избягвайте критиката към вашите колеги.

Везни
Възползвайте се от благоприятнота възможност да оформите важни документи, свързани с желанието ви да започнете частен бизнес. Не споделяйте какво сте постигнали, за да не ви попречат. Очаквайте подкрепата на партньорите си. Не проявявайте раздразнение, ако видите, че планираното се осъществява по-бавно от очакваното.

Скорпион
Не се включвайте в обсъждане на съвместни финансови операции. От вас се изисква особена предпазливост по отношение на запознанствата. Възможни са срещи с неприятели. Търсете начин да стабилизирате собствените си позиции. Отложете деловите срещи и разговори и не подписвайте финансови документи. Бъдете предпазливи.

Стрелец
Ако нещо не върви по план, ставате досадни и раздразнителни. Трудностите няма да ви попречат да жънете професионални успехи. Променете, които ви предстоят, са и положителни. Отложете деловите срещи и разговори. Не разчитайте на късмета си. Не е желателно да сте прибързани.

Козирог
Бъдете активни и работете упорито, но със засилено внимание. Жънете неочаквани материални успехи. Пазете се от кражби. Пътуване ще ви се отрази добре. Не очаквайте помощ от деловите си партньори. Само ще загубите време в очакване и ще си създадете допълнителни проблеми.

Водолей
Въпреки желанието на вашите колеги да ви помогнат, неприятностите в този ден са породени от емоции. Направете необходимите промени на работното място. Деловите разговори ще ви ядосат. Новите предложения може да ви донесат прокровители и приятелска подкрепа. Не бързайте да осъществите замисленото.

Риби
Прибързаността ви води до грешки. Бързо ги отстранете. Проведете планираните разговори, без да подписвате договорите. Обмислете ги още веднъж. Денят не е добър за делово пътуване. Дразни ви намесата на хора, които са добронамерени и искат да ви помогнат.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби