УВИСНАХА НИ ЧЕНЕТАТА! Близки до клана Халваджиян изпяха най-ревностно пазената тайна на Мария Игнатова! Бунт в телевизията, та тя е

Мария Игнатова добре се облажи с рекордната си заплата!

Водещата на „Господари на ефира“ Мария Игнатова винаги е демонстрирала завидно самочувствие. И как да бъде иначе, когато се оказа, че блондинката прибира буквално рекордна заплата. За това, което прави, парите й са ударни, разкриха източници от медията.

Вярваме или не, Мария Игнатова се подписвала месечно под сумата от… 20 000 лева. Да, седнете, за да не паднете – това й било възнагражданието, определено от клана Халваджиян.

Вярно е, че водещите на „Господари на ефира“ се сменят през няколко месеца. Когато Мария Игнатова не е на ефир обаче, тя била заета да върши други неща покрай предаването зад кадър. И така заплатата й си течала непроменена от години, пише разкрития.ком.

Отделно от нея, русокоската взима луди пари всяка година от „Х Фактор“. Да не говорим и за множеството реклами, в които участва и които струват доволно скъпо.

Най-платен в „Господарите“ бил Димитър Рачков, но след него Мария и Зуека получавали почти наравно. Както знаем, Игнатова напусна Рачков преди година заради аферата си с Енчо Керязов.

Той обаче я остави заради съпругата си, а от известно време насам водещата живее в дома на майка си. Който се оказа в съседство с този на скандалната чалгаджийка Луна.

Не е нужно да споменаваме, че двете се подминават като малки гари всеки път, в който се засекат. Мария не понасяла Луна, а последната пък била обидена от начина, по който Игнатова я имитира в предаването си.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби