ФУРОР! Сватбата на годината, никой не очакваше! Най-обичани звезди се взимат! Вижте гълъбчетата, снимки! Ники каза да на

Джон Сина и Ники Бела вече планират сватбата си

Джон Сина вече е зает в личен план. Почитателите на кеча знаят кой е Джон Сина. А тези, които не си падат по този вид спорт са гледали поне един филм с участието на Сина. Джон е един от най-следваните кечисти в социалните мрежи.Той е обичан както от малките, така и от големите.

И докато господата се интересуват от неговите професионални успехи като кечист или актьор, то доста дами се интересуват от неговия личен живот.

За тези почитателки на кечиста, които не са разбрали, той се сгоди за неговата колежка Ники Бела. През април миналата година Джон се предаде на любовта и падна на колене, за да предложи брак на Ники.

Преди да предприеме тази крачка Джон Сина беше известен с многото задявания и краткотрайни връзки със своите колежки. Той дори много пъти е говорил за това, че не иска да има деца, както и че няма да се жени. Сега обаче Ники Бела и Сина вече планират сватба в най-близко бъдеще.Скоро те си направиха купон и отново отпразнуваха своята любов, пише разкрития.ком.

Много често кечистът демонстрира чувствата си в своя профил в Туитър.

„Такъв красив, смислен, емоционален ден вчера с жената на мечтите ми и нашите семейства. Обичам те, Никол, ти ме накара да осъзная, колко важно е единството”, написа Сина.

„Значението на честността във всяка връзка никога не трябва да се пренебрегва. Скриването на чувствата или поведението може да доведе до страдание и съжаление”, пише още кечистът.

Джон Сина и Ники Бела все още не са разкрили датата на сватбата. Кечистът само загатна, че това събитие ще е съвсем скоро.

Джон Сина и Ники Бела вече планират сватбата си

Ники успя да смени мнението на Сина за обвързването. А дали ще успее да промени и мнението му за децата?

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби