Борисов действа като Нерон, това е престъпление!

loading...

Вярвайте на банковата система, не вярвайте на Бойко Борисов. Това заяви специалистът по политически пиар Арман Бабикян по повод предложението на лидера на ГЕРБ Международният валутен фонд да бъде извикан веднага.

За мен това е безпрецедентен акт, който мога да сравня с това, което Нерон е направил в Рим, направи сравнението Бабикян. Да атакуваш по този начин стабилността на държавата, само за да се върнеш на власт, за мен е равносилно на престъпление, продължи Бабикян. (При управлението на император Нерон избухва най-големият пожар в Рим, който опустошава 11 от 14-те района на древния град. Пожарът бушува шест дни и седем нощи. Нерон е набеден от мълвата за подпалвач, той спешно се нуждае от виновници, които да поемат вината за бедствието и за отговорни са посочени християните. След това в Рим тръгва вълна от убийства, погроми и арести – бел. ред.).

Какво основание за намеса на МВФ може да има, при положение че пласираме емисия на 2.95 на световните финансови пазари. Дали световните и финансови пазари са в течение с икономическото и финансово състояние на страната или Бойко Методиев Борисов от Банкя. Чия финансова експертиза е по-надеждна, смята Бабикян.

С атаките срещу банковите институции трябва да се заемат службите за сигурност и ако се налага да арестуват политици трябва да го направят днес, а не утре, заключи той. /БГНЕС

София / България

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби