Тотален леш в Бъкингам! Цъфна тайната дъщеря на Даяна! След толкова години, разкри кой е истинският убиец! Дори не предполагаме! Снимки!

loading...

Тази нова информация хвърли Бъкингам и Великобритания в ступор! BRADVA.BG първа представя шокиращите разкрития на своите читатели!

 Появи се 36-годишна красавица, която твърди, че е тайната дъщеря на принцеса Даяна! Ослепителната Сара хвърли страшни обвинения към кралското семейство и конкретно към принц Чарлз!

Според Globe Magasine, по настояване на кралското семейство, през далечната 1980 г. новоизбраната кралска булка Даяна Спенсър е преминала серия медицински процедури, които да „подсигурят“ безпроблемното й зачеване с наследника на престола.

Според изданието, Даяна е била подложена на изкуствено осеменяване. Прекарала бременност и успешно е родила в пълна секретност в отдалечения район Нова Англия в САЩ. Веднага след раждането, малката Сара е отделена от майка си и заживява в приемно семейство в отдалечения район.

Фактите, че е момиче, и че не е биологичен наследник на Чарлз накарали „архитектите“ на кралското семейство да се откажат от нея и да потулят съществуването й. В последствие Даяна успешно забременява от Чарлз и ражда Уилям и Хари

На 31 август 1997, Даяна загива в изключително съмнителна катастрофа в Париж.

Според изданието наскоро в Лондон е проведена строго секретна среща между принц Чарлз и Сара.

От редакцията на вестника твърдят, че разполагат със скандален аудиозапис, на който забравената дъщеря обвинява Чарлз в най-страшното престъпление , че лично е поръчал убийството на обичаната принцеса на тайните служби!

Съществуването й, както и срещата на Сара с Чарлз все още тънат в мистерия, но уважаваната писателка Нанси Райън твърди, че след детайлно проучване е установила, че Даяна наистина е липсвала за дълъг период от време през 1980, както и, че е имала контакти с „медицински специалисти“.

Според авторката е напълно възможно принцесата да е имала таен наследник.

Към момента няма официално становище от Бъкингам спрямо валидността на твърденията на Сара, но младата жена е изразила желание да направи още разтърсващи разкрития за тайните на кралското семейство.

Очаквайте както винаги първо в BRADVA.BG

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби