Драгият зрител не е виждал такъв скандал рано сутрин! Две от най-изявените фигури в българската политика се обиждат на помияри! Гответе се за съда!

loading...

ившите депутати от ГЕРБ и БСП Антон Тодоров и Страхил Ангелов коментираха в студиото на сутрешния блок на Bulgaria ON AIR трябва ли комунизмът да влезе в учебниците и по какъв начин да бъде поднесен той на децата. Страхил Ангелов е категоричен, че не може да се зачеркне този период. На същото мнение е и Антон Тодоров.


„Трябва да има обективно представяне на това какво се е случило.

Как България е била управлявана, от кого, по какъв начин. Обективно трябва да се представят достиженията ни тогава“, категоричен е Ангелов. Той смята, че децата му трябва да научат какво е народен съд, но не така, както е представено. Антон Тодоров заяви, че има ли документи, има и история.

„Историята трябва да бъде показана на базата на документите“, поясни бившият депутат от ГЕРБ. Политологът коментира темата за представянето на народния съд. Той разказа, че е виждал документи за избити десетки хиляди души, сред които са генерали, роднини на баба Тонка. По думите му, престъпленията тогава са били ужасни. "България посреща края на тоталитарния режим напълно фалирала", напомни още Антон Тодоров.

В края на разговора Антон Тодоров и Страхил Ангелов влязоха в спор.

Тодоров попита Ангелов кой има предвид като говори за помиярстване. На въпрос „Мен ли имате предвид“ Ангелов отговори „Да“, а Тодоров заяви: „Гответе се за съда“.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби