Безочието няма аналог! Вижте само какви ги върши осъдената за убийството на полицай Катя Лерца! Нагло скочи в леглото на самия

Станалата печално известна Катя Лерца, която сгази и уби на място полицая Делян Палазов в Пловдив, продължава да демонстрира пълен непукизъм. Снощи тя бе забелязана да интимничи с мъж на средна възраст, да го държи за ръката и да подръпва якето му в голям магазин в пловдивския квартал "Кючук Париж". 


Двойката си бе купила за вечеря прясна риба и безалкохолно. Въпреки че на касата кавалерът извади пари от джоба си, Лерца побърза да издърпа петдесетолевка от портмонето си и да плати сметката.

Наскоро Катя Лерца получи 2 години и 4 месеца затвор от Окръжен съд Пловдив. Призната е за виновна в това, че на 13 май 2017 година тя прегази със 100 км в час полицая Делян Палазов, който изпълняваше служебните си задължения. Палазов остави млада вдовица и две малки сирачета. 

Процесът срещу Лерца беше шумен и скандален. По време на едно от заседанията се развика на репортерите да не я снимат в съда, не призна вина, а само фактите. Адвокатът и стигна до там, че да каже че виновен за инцидента е полицаят. Поведението на Лерца скандализира обществеността, още повече че само месец, след като уби Палазов, тя бе заловена отново да шофира, въпреки отнетата й заради инцидента книжка, пише "Блиц". 

До момента Лерца не се е обадила на вдовицата Делка Палазова да изкаже съболезнования, нито пък съжаление за случилото се. Вероятно Лерца ще обжалва присъдата си.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби