Няма да сме ние, ако не се случи! Нова серия позорни скандали разклатиха българското участие в тазгодишната Евровизия!

Вида Пиронкова си търси правата, но не е „хейтър”

Вида Пиронкова коментира песента, която ще ни представя на Евровизия. Жана Бергендорф e новият ни представител на конкурса Евровизия тази година. Вчера се разбра, че тя ще ни представя с песента „Bones” на първия полуфинал, където ще се ще се бори за една от общо десет квоти за големия финал заедно с още 19 песни. Финалът на конкурса ще се излъчи на 12 май от 22:00 часа по БНТ.


Жана Бергендорф ще представи песента заедно с Владимир Михайлов, Георги Симеонов – Джей Джей, Джони Манюел и Трей Кембъл.

Те са част от групата „Equinox”, която е създадена специално за Евровизия. Композитор на песента „Bones” е Борислава Миланов. За българската песен могат да гласуват 21 държави.

Малко преди да стане победител и да се разбере, че ще ни представя на Евровизия Жана беше забъркана в скандал именно заради участието си в конкурса. Първоначално певицата заявила, че ще изпълни друга песен, написана от композиторката Вида Пиронкова. След това обаче тя предпочете другото парче.

Вида Пиронкова коментира пред Сашо и Деси песента, с която ще се представим на Евровизия. „Днес съм бяла и добра, така че, много по-спокойно ще мога да реагирам”, каза Пиронкова в студиото.

Вида допълни още, че е прочела и изслушала всичко свързано с темата. Тя сподели, че си е изградила мнение отдавна, но е искала да види какво е мнението на хората. Проучила е и е участвала в това, но не може да го нарече конкурс, защото според нея не е имало никакъв конкурс и никакви условия. „Конкурс за мен не се е провеждал”, каза Пиронкова.

Вида Пиронкова коментира песента, с която ще се представим на Евровизия

Композиторката се съмнява, че дори песните, които са участвали са били 13. „Защото всичко е скрито – покрито”, казва Пиронкова. Тя допълни, че не е „хейтър”, но си търси правата. Според нея само 3 определени песни достигат до вътрешното жури на конкурса. „Нашата песен, на екипа ни, въобще не е слушана”, допълва Вида. Тя добави още, че песента „Bones” не е лоша, но не скри разочарованието си от проведения конкурс.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби