КАКВО СЕ СЛУЧВА! Български покер милионер изчезна безследно! Смут в града, негови познати вече шушукат, че е

Повече от месец след като спечели над 700 000 долара от онлайн турнир на покер бившият председател на „Пирин СС“ Костадин Капчин е неоткриваем.


Никой не го е виждал, седмици след печалбата, шушукат благоевградчани, пише struma.com.

Константин направи големият удар в началото на февруари, след като завърши на второ място в турнира и спечели колосалната сума, от наградния фонд, възлизащ на 10 млн. долара. Още на следващия ден благоевградчанинът се покри и дори смени личния си телефон, за да не го безпокоят, след като за една нощ се превърна в милионер.   Запознати с онлайн игрите на покер коментират, че има вероятност зад Капчин да стои друг мощен играч, който да използва никнейма на Косьо. Фактът, че Капчин се покри и това, че никой не е го е виждал в града вече месец, обаче подкрепя напълно тезата, че именно фенът на „Пирин“ е спечели огромната сума пари.   Според градските легенди, към Капчин са отправяни заплахи, да си откупи спокойствие при определена сума пари.

Това може да е и причината Капчин да е напуснал пределите на страната.   Жители на града го призовават да се обади и да каже къде е, за да се „успокоят“, че е добре.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби