След като прочетете това, вече никога няма да си сушите ръцете в обществена тоалетна! Отворете си очите, ще ни благодарите!

Всички знаем, че обществените тоалетни не са особено чисти и бъкат от бактерии и зарази. BRADVA.BG разкрива на своите читатели един неподозиран риск, за който никой не мисли.


Знаете ли къде е най-мръсното място в тоалетните в молове, кина или заведения!? Не, това не е тоалетната чиния. Най-замърсеното бъкащо с армии от бактерии и микроби е сешоарът за ръце!

Всички си сушим ръцете, и не използваме хартиени кърпи. Заведенията спестяват пари от това но никой не ни предупреждава за огромните рискове!

Сешоарът за ръце изстрелва нагорещен въздух с 500км/ч. Горещият въздух е перфектната среда за бактерии и бацили и струята ги разпръсква по цялата тоалетна. Ако вие сте наблизо, те отиват директно във вас. Когато ви облее топлата вълна от сешоара, знайте, че тя е наситена с изключително опасни микроорганизми, които могат да ви разболеят сериозно.

Според учените концентрацията на бактерии върху сешоарите за ръце е многократно по голяма от тази върху тоалетните чинии.

За това съветваме! Ако използвате обществени тоалетни, винаги си носете кърпички и използвайте тях вместо сешоара за ръце – много по-безопасно е за вас! /BRADVA.BG

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби