Сибирски шаман плаши света: През 2018 г. световно известен човек ще умре пред очите на хиляди! Живота си ще загуби

Шаманът от столицата на Република Тува в Руската Федерация Аким Буян предсказа: през 2018 година ще бъде запомнена с това, че смърт ще застигне световно известен човек, пише Езорейтер. 

Ето как описва предстоящите събития сибирският маг: Известен в целия свят човек ще загине, при това пред очите на хиляди – в един миг той ще бъде прибран на небето от Бога на гръмотевиците. 

Може да се предполага, най-вече, за мълния, която ще порази някой световен лидер. Но шаманът не казва основното – името на известния човек, който през 2018 година ще бъде застигнат от смъртта. По думите му, засега никому не е нужно да го знае, затова върху устата му е сложен печатът на мълчанието. 

Може ли да се доверяваме на предсказанията на шаманите? В СССР дълго време отношението към маговете бе превзето и насмешливо. Затова в масите се създаде критично отношение към тези хора, както се оказа, могъщи и богоизбрани, способни да правят неща, граничещи с мистиката и фантастиката, пише Блиц. 

Сибирските шамани, които винаги са били по-могъщи от своите европейски колеги, са били най-много и осмивани в СССР, припомня изданието. 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби