Оперираха по спешност Сузанита!

Сузанита в болница по спешност

Сузанита влезе в болница по спешност. Скандалната изпълнителка бе оперирана по спешност в частна болница в Пловдив. Причината за постъпването на дъщерята на Орхан Мурад в болница е възпален апандисит.


Сузанита е била в клиника 6 дни, пише „България днес”.

Притеснените родители на изпълнителката я карат по спешност в болницата, където веднага я вкарват в операционната. „Сузи се оказа с възпален апандисит и два дни се превиваше от болки, но нищо не бе в състояние да я накара да иде на лекар. Тя мислеше, че просто я боли коремът, но се оказа доста по-сериозно. Накрая, когато вече я болеше нетърпимо, я качихме в колата и я закарахме в клиниката”, разказва майка й Шенай.

Екипът, който оперира Сузанита се справя професионално. Тя остава в болницата само 6 дни и по нейно настояване лекарите я изписват. „Беше в клиниката 5-6 дни”, споделя майка й. „Изписаха я, защото тя настояваше, а лекарите прецениха, че операцията зараства перфектно, шевовете са чисти, затова я пуснаха, макар и все още на антибиотици. А тя, милата, се тръшкаше да излезе по-скоро от болницата, за да ходи на участия и да е коректна! Разбира се, абсолютно и е забранено да танцува и да скача, но Сузи ще може да пее на сцена. Явно младостта й помага, защото се възстановява много бързо и кипи от енергия”, допълни майката на поп звездата.

По нейни думи Сузанита се е зарекла да не пропуска нито един работен ангажимент, за да не разочарова своите фенове и почитатели. Сузанита обещава на участието си утре да спести яките танци заради несвалените още конци от операцията.

Оперираха Сузанита по спешност от възпален апандисит

Дали скандалната изпълнителка ще спази обещанието, което е дала на лекарите и на родителите си, или напук на всичко и на всички ще избере танците, ще разберем утре.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби